Romsdal VGS > Eksamen

Eksamen

Her finner skolens elever og privatister viktig informasjon om eksamen. Alle eksaminander skal ha gjort seg kjent med eksamensreglementet og bruk av pc på eksamen.

Fellessensur skriftlig eksamen og utskriving av dokumentasjon

Dato for fellessensur for skriftlig eksamen er satt til 18.-19. juni. Dokumentasjon og brev om karakter blir sendt ut til elever og privatister i løpet av uke 25 og 26.

preSens

I år skal alle elever (og privatister som skal bruke pc til eksamen) bruke preSens.

Presens skal sikre at alle elever og privatister har samme grunnlag for vurdering. preSens unngår at en benytter snarveger gjennom ulovlig bruk av internett.

Dette er et program som skal være lastet ned på datamaskinene før eksamen begynner. preSens kan du laste ned ved å trykke på denne lenken her http://presens.mrfylke.no/download/

Parkering

På grunn av riving av den gamle A og B blokka så er det minimalt med ledig parkeringsplasser til andre enn ansatte.

Rom som er mye brukt til eksamen

B130: Auditoriet maxi, ligger til høyre for hovedinngangen i 1.etg i nybygget

B216: Naturfagrom, ligger i 2. etg mot øst i nybygget

D119: Klasserommet til voksenopplæringen, ligger i 1. etg i nybygget på motsatt side av informasjonskranken