Romsdal VGS > Eksamen

Eksamen

Her finner skolens elever og privatister viktig informasjon om eksamen. Alle eksaminander skal ha gjort seg kjent med eksamensreglementet.

preSens

I år skal alle elever (og privatister som skal bruke pc til eksamen) bruke preSens.

Presens skal sikre at alle elever og privatister har samme grunnlag for vurdering. preSens unngår at en benytter snarveger gjennom ulovlig bruk av internett.

Dette er et program som skal være lastet ned på datamaskinene før eksamen begynner. preSens kan du laste ned ved å trykke på denne lenken her http://presens.mrfylke.no/download/

Parkering

På grunn av ombygging av skolen, så har vi dessverre ingen ledige parkeringsplasser.

Privatisteksamen våren 2017

Med bakgrunn i sterkt redusert kapasitet vil det kun avvikles et fåtall privatisteksamener ved Romsdal vgs våren 2017.

Det er flere faktorer som påvirker skolens kapasitet som arena for eksamen for privatister, bl.a. pågår det omfattende byggearbeider ved skolen med de utfordringene dette medfører med manglende eksamenslokaler, støy- og parkeringsproblematikk.

Du finner ut hvor og når den enkelte eksamen skal arrangeres på Privatistweb (www.privatistweb.no).

Vi beklager de ulempene dette måtte medføre i ekstra reisetid for de kandidatene som hadde planlagt å ta eksamen her hos oss, men vi lover å være tilbake med normal kapasitet fra våren 2018.

Terje Gundersen-Røvik Terje Gundersen-Røvik
Fagleder