Romsdal VGS > Eksamen > Hjelpemidler

Hjelpemidler

Om bruk av hjelpemidler til eksamen, hva er lov og ikke lov

Skriftlig eksamen:

• Alle relevante hjelpemidler er tillatt, men det er ikke lov å kommunisere med andre enn eksamensvaktene under eksamen.
  • Eksempel på relevante hjelpemidler er læreplan, lærebøker, notater, løsningseksempler, lover etc.
  • I fag som har todelt eksamen er det ikke tillatt med hjelpemidler på del 1 av eksamen. Skrivesaker, passer, vinkelmåler og linjal er tillatt.

Se digitale hjelpemidler til eksamen på samlingen for nettsteder.

For Brønnteknikk fagene

For brønnteknikk BRT2003, BRT2004, BRT2005 og BRT2006 er bare skrivesaker, linjal og kalkulator tillatt.

Lån av bøker fra skolen

Vi har ikke så mange bøker til overs etter at de er delt ut til elevene våre. Enten så er det tomt eller lite bøker igjen i en god del fag. Så vi oppfordrer til å benytte NDLA (NDLA er åpne digitale læremidler for alle fag i videregående opplæring.) eller å kjøpe bøker på nett.

Trond Ljoså Trond Ljoså
Rådgiver