Romsdal VGS > Elever > Elev- og lærlingombudet

Elev- og lærlingombudet

Elev- og lærlingombudet er en uavhengig ressursperson som skal vareta interessene og rettene til elever og lærlinger i Møre og Romsdal. Ombudet har taushetsplikt, og er ment som et gratis lavterskeltilbud til ungdommer i videregående opplæring.

Hva kan elev-og lærlingombudet hjelpe til med?

Elev- og lærlingombudet kan hjelpe deg om du trenger råd og hjelp om forhold som gjelder opplæringa di og dine retter som elev i videregående skole eller som lærling. Ombudet kan være en diskusjonspartner for deg, vise deg vei i systemet eller hjelpe deg med å ta saken din videre. Du bestemmer hva hjelp du ønsker, og hvor involvert du vil at ombudet skal være. Husk at ordninga med elev- og lærlingombud er gratis, og at ombudet har taushetplikt. Ombudet tar ikke saken din videre uten at du er enig i det.

Les mer på mrfylke.no her:

Tove Regine Stranden Tove Regine Stranden
elev- og lærlingombod