Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Elever > Elevmedvirkning

Elevmedvirkning

Elevmedvirkning

Elevrådet er elevenes høyeste demokratiske organ ved skolen og består av en tillitselev fra hver klasse, til sammen 60 representanter. Klassens tillitselev velges for ett år av gangen, og har som oppgave å representere sin klasse i elevrådsmøtene.

Elevrådsarbeid

Elevrådet skal ta seg av oppgaver knyttet til elevenes arbeidsforhold og velferdsinteresser, og skal hjelpe til med å skape gode forhold og trivsel ved skolen. Rådet drøfter og gir tilrådning i saker som forelegges av rektor eller elvene. Elevrådet kan også selv ta opp og legge fram saker for rektor.

Les mer: Skolens elevråd


Hybelkveld tirsdag 10.september

Da er påmeldingsfristen ute og skjemaet stengt.  

Bor du på hybel inviterer vi deg til hybelkveld tirsdag den 10.september. Vi møtes i kantina ca. kl. 14.50, etter skolen. Det blir noe å spise, litt info, mulighet for å se film, spille playstation, biljard, fotballspill eller bare være sammen. Er du ny i Molde er dette en fin anledning til å bli bedre kjent med andre elever, flere av oss som jobber her, skolen og Molde.   

Les meir

Adrian gjenvalgt som leder og Tommy som ny nestleder i elevrådsstyret!

I dag var det valg av leder og nestleder i elevrådsstyret for neste skoleår. Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1) ble gjenvalgt som leder og Tommy Strand (2IL1) ble valgt som ny nestleder. 

Les meir

Elevkvelden er dessverre avlyst pga for få påmeldte.

Vi inviterer til ny elevkveld onsdag 3.april. Vi møtes i kantina rett etter skolen, ca. kl.14.50. 

Les meir

Jeg ønsker at alle skal trives i et godt læringsmiljø!

Dette sier vår nye elevrådsleder, Adrian Fjærvoll Hustad. Vi har stilt han noen spørsmål om hvem han er og hvorfor han ønsker å bruke tiden sin på elevrådsarbeid.  

Les meir

Velkommen til elevkveld onsdag 23.januar!

Tusen takk til alle som deltok på undersøkelsen vår om elevkveld. Den viste at elevkveld er noe en god del av elevene våre ønsker - så nå drar vi det hele igang! 

Les meir

Nytt elevrådsstyre!

Etter tidenes mest spennende og jevne valg ble Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1) valgt til leder og Markus Lyngstad (3AU1) valgt til ny nestleder i elevrådsstyret.

Les meir

Elevkvelden onsdag er avlyst!

Elevkvelden på onsdag avlyses på grunn av for få påmeldte. Vi prøver igjen etter vinterferien! 

Les meir

Innkalling til elevrådsmøte fredag 22.mars

Fredag 22. mars kl 12.15 er det møte for hele elevrådet, en tillitsvalgt fra hver klasse. Møtet skal være på auditorium a 219 i nybygget. 

Les meir

Oppstartsmøte for elevrådet!

Torsdag var hele elevrådet samlet til Kick-off for elevrådsarbeidet ved skolen. Elev - og lærlingombud Tove Regine Stranden og Eric-Andreas Svebakk fra Elevorganisasjonen (EO) deltok på møtet. 

Les meir

Kontaktpersonar

Anne Berit Svenkerud Halle
IKT-/spesialbibliotekar
71 28 34 08 / Mob. 984 13 003
Send e-post