Romsdal VGS > Elever > Elevmedvirkning

Elevmedvirkning

Elevrådet er elevenes høyeste demokratiske organ ved skolen og består av en tillitselev fra hver klasse, til sammen 60 representanter. Klassens tillitselev velges for ett år av gangen, og har som oppgave å representere sin klasse i elevrådsmøtene.

Elevrådsarbeid

Elevrådet skal ta seg av oppgaver knyttet til elevenes arbeidsforhold og velferdsinteresser, og skal hjelpe til med å skape gode forhold og trivsel ved skolen. Rådet drøfter og gir tilrådning i saker som forelegges av rektor eller elvene. Elevrådet kan også selv ta opp og legge fram saker for rektor.

Les mer: Skolens elevråd

Jeg ønsker at alle skal trives i et godt læringsmiljø!

Dette sier vår nye elevrådsleder, Adrian Fjærvoll Hustad. Vi har stilt han noen spørsmål om hvem han er og hvorfor han ønsker å bruke tiden sin på elevrådsarbeid.

Nytt elevrådsstyre!

Etter tidenes mest spennende og jevne valg ble Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1) valgt til leder og Markus Lyngstad (3AU1) valgt til ny nestleder i elevrådsstyret.

Oppstartsmøte for elevrådet!

Torsdag var hele elevrådet samlet til Kick-off for elevrådsarbeidet ved skolen. Elev - og lærlingombud Tove Regine Stranden og Eric-Andreas Svebakk fra Elevorganisasjonen (EO) deltok på møtet.

Anne Berit Svenkerud Halle
IKT-/spesialbibliotekar