Romsdal VGS > Elever > Elevmedvirkning > Elevkvelden er dessverre avlyst pga for få påmeldte.

Kjetil Kirkevåg
Miljøveileder/-konsulent
71 28 33 97 / Mob. 907 75 611
Anne Berit Svenkerud Halle
IKT-/spesialbibliotekar
71 28 34 08 / Mob. 984 13 003

Elevkvelden er dessverre avlyst pga for få påmeldte.

Vi inviterer til ny elevkveld onsdag 3.april. Vi møtes i kantina rett etter skolen, ca. kl.14.50.

Vi begynner med litt info om kvelden før det blir felles middag.

Denne kvelden vil Kjetil, skolen miljøveileder, holde et lite kurs om "Stressmestring i hverdagen" for de som ønsker å være med. Kjetil vil snakke om at vi lever i et prestasjonsamfunn hvor det finnes mye stress. Hva gjør dette med oss? Kjetil vil komme med gode råd og tips for å takle en hektisk hverdag på skolen og i fritiden.

I tillegg til dette blir det film i auditoriet, FIFA på storskjerm, biljard, fotballspill, mulighet for annen gaming eller brettspill på biblioteket.

Vi avslutter kl.18.00.

For å kunne bestille nok mat er det påmelding via skjema. Maten koster kr.20,- og betales når du kommer via Vipps eller kontant.

Påmeldingfrist er mandag 1. april før skoleslutt!

Vi håper du melder deg på - du er hjertelig velkommen!