Romsdal VGS > Elever > Elevmedvirkning > Elevkvelden onsdag er avlyst!

Kjetil Kirkevåg
Miljøveileder/-konsulent
71 28 33 97 / Mob. 907 75 611
Anne Berit Svenkerud Halle
IKT-/spesialbibliotekar
71 28 34 08 / Mob. 984 13 003

Elevkvelden onsdag er avlyst!

Elevkvelden på onsdag avlyses på grunn av for få påmeldte. Vi prøver igjen etter vinterferien!

Da nærmer det seg tid for en ny elevkveld på skolen. Onsdag den 20.februar inviterer vi til middag, sosialt samvær, biljard, film, FIFA på storskjerm og to kurs: "Jobbsøknader og CV" og "Innføring i mindfulness"!

Elevkvelden begynner rett etter skolen og vi møtes i kantina kl.14.50 med en kort prat om kvelden og litt praktisk info.

Etter dette blir det felles middag til kr. 20,- per pers.(Betales med cash eller Vipps!)

For å kunne bestille nok mat fra kantina og vite hvor mange som vil delta på kurs er det påmelding for alle via skjema nederst i her.

Påmeldingfrist er mandag 18. februar

Kveldens kurs:

- 1. Jobbsøker og GIRA!

Vi er gira på jobbsøknader og CV, er du?

Er du på utkikk etter en deltidsjobb, sommerjobb eller skal snart ut i læretid? Da er CV, søknad og hvordan du presentere deg selv, de viktigste verktøyene vi har å spille på. Vi tilby et lynkurs i jobbsøkerprosessen eller noen til å se over CV og søknaden din.

Er du gira?

Hilsen Preben og Rolf / NAV-veiledere i skolen

- 2. Innføring i mindfulness

Mindfulness er også kjent som oppmerksomt nærvær. Dette er en effektiv metode til selvhjelp med lange tradisjoner. Nyere forskning viser beviselig effekt på blant annet humør, angst og depresjoner.

Å praktisere oppmerksomt nærvær er en holdning til livet som gir ro og balanse i en stressende hverdag. Oppmerksomt nærvær gjør oss rett og slett mer optimistiske og glade!

Miljøveileder Kjetil vil denne kvelden gi en grunnleggende innføring og fortelle om hvordan du kan bruke oppmerksomt nærvær til slappe av og stresse ned i en hektisk skolehverdag.

Har du spørsmål - snakk med Kjetil eller Anne Berit!