Romsdal VGS > Elever > Elevmedvirkning > Jeg ønsker at alle skal trives i et godt læringsmiljø!

Anne Berit Svenkerud Halle
IKT-/spesialbibliotekar

Jeg ønsker at alle skal trives i et godt læringsmiljø!

Dette sier vår nye elevrådsleder, Adrian Fjærvoll Hustad. Vi har stilt han noen spørsmål om hvem han er og hvorfor han ønsker å bruke tiden sin på elevrådsarbeid.

Elevrådsleder Adrian Fjærvoll Hustad

Adrian Fjærvoll Hustad er 18 år og kommer fra Vevang. Han går i 3BT1, 3.året på TAF/TIP og er lærling på Aas mekaniske skipsverft. Det betyr at Adrians skolehverdag består av ei uke på skolen og ei uke ute i bedrift.

Hvorfor er du med i elevrådet?

Jeg er med i elevrådet fordi jeg er engasjert og liker å få ting gjort. Jeg vil at skolen skal bli en god og trygg plass som elevene ikke gruer seg for å dra til.

Hva er den/de viktigste sakene for deg?

De viktigste sakene for meg er mental helse og rusforebygging.

Hva mener du er den viktigste oppgaven for elevrådet?

Elevrådets viktigste oppgave er å være elevenes stemme og få deres meninger hørt helt opp til i ledelsen på skolen slik at alle trives i et godt læringsmiljø.

Elevrådsstyret 2018/19:

elevrådsleder Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1)

Elevrådsstyret 2018

Medlem Brage Berge var ikke tilstede da bildet ble tatt.

nestleder Markus Lyngstad (3AU1)

medlem Brage Berge (3PB2)

medlem Sondre Utnes (2HA1)

medlem Ole Anton Skeide (2IN1)

medlem Sofie Risvik (2FØ1)

medlem Antonia Josephine Franz (2SS1)

Vi ønsker Adrian, elevrådsstyret og hele elevrådet lykke til med arbeidet det kommende skoleåret!