Romsdal VGS > Nyheter

Besøk av lærere fra Tanzania

Tirsdag i høstferien fikk skolen besøk av en gruppe lærere fra Tanzania, lærere som er studenter ved et videreutdanningsløp i spesialpedagogikk i hjemlandet. Nå er de på et tre måneders opphold i Molde i forbindelse med et samarbeidsprosjekt med Høgskolen i Molde.

Invitasjon til informasjonsmøte i 1ID1 og 1ID2

Foresatte og elever inviteres herved til informasjonsmøte for klasse 1ID1 og 1ID2 onsdag den 18. september kl. 18.00 - ca. 19.30.

Eskild Eriksen Sørflaten er årets vinner av Ta ordet! Ved Romsdal vgs

Gledesbudskap fra Eskild Eriksen Sørflaten fra 3id2, årets vinner av Ta ordet! Ved Romsdal vgs

Informasjonsmøte avdeling DH

Tirsdag 10. september kl. 18:00 ønsker vi foresatte og elever velkommen til informasjonsmøte på Romsdal videregående skole.

Nytt 3-årig studieforberedende utdanningsprogram for Elektro og TIP

Fra høsten 2016 vil Romsdal vgs. starte et nytt utdanningstilbud for  24 elever innen programområdene EL og TIP.

God deltagelse i skolevalget

Torsdag 29. august var det skolevalgdebatt ved Romsdal vgs. Totalt elleve politiske partier stilte til debatt og fikk presentert seg for elevene i to omganger. Tidligere politisk redaktør i Romsdals budstikke, Richard Nergaard loste ungdomspolitikerne gjennom en trygg og god skolevalgdebatt.

Ønsker du å forhåndstemme ved årets valg?

Nå kan du avgi forhåndstemme til årets kommune- og fylkestingsvalg her ved Romsdal videregåennde skole. Lokalet vil være åpent fredag 30. august kl. 09.00 - 12.30

Skolestart august 2019

I dag startet 850 elever skoleåret ved Romsdal videregående skole. Det er det høyeste elevtallet skolen har hatt på mange år. I sin tale til eleven hadde rektor fokus på at nytt skoleår betyr nye muligheter, men også at elevene må ta læringsarbeidet på alvor og legge innsats i fagene.

Velkommen til skolestart

Her finner du litt informasjon om skolestart for deg som skal gå ved Romsdal videregående skole fra høsten 2019.

Stilfull avslutning for VG3-elevene ved Romsdal vgs

Torsdag kveld hadde skolen sin årvisse avslutning for vg3-elevene. 170 elever og kontaktlærere benket seg rundt et festpyntet bord og skolens eget kantinepersonell stilte opp og serverte oss kjempegod lasagne, kaffe og kake.