Romsdal VGS > Nyheter

Adrian gjenvalgt som leder og Tommy som ny nestleder i elevrådsstyret!

I dag var det valg av leder og nestleder i elevrådsstyret for neste skoleår. Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1) ble gjenvalgt som leder og Tommy Strand (2IL1) ble valgt som ny nestleder.

Elevkveld onsdag 3.april!

Vi inviterer til ny elevkveld onsdag 3.april. Vi møtes i kantina rett etter skolen, ca. kl.14.50.

Suksess for ungdomsbedriftene fra Innovasjon og ledelse!

Elevbedrifter fra 11 videregående skoler deltok under fylkesmessa for ungdomsbedrifter på Træffhuset onsdag. Fire bedrifter fra Romsdal vgs mottok priser og elevene fra Innovasjon og ledelse vant i alt 21 priser, deriblant hele 11 førsteplasser i de 13 konkurransene de var påmeldte i! Av fire ungdomsbedrifter som inviteres til NM for ungdomsbedrifter kommer to fra Romsdal vgs, Evolant UB og Hypass UB. Vi gratulerer alle ungdomsbedriftene fra skolen med strålende innsats under fylkesmessa!

Elevkvelden onsdag er avlyst!

Elevkvelden på onsdag avlyses på grunn av for få påmeldte. Vi prøver igjen etter vinterferien!

Fylkesmesterskap i yrkesfag

Det ble et vellykket arrangement når Romsdal vgs arrangerte fylkesmesterskap i yrkesfag.

Fylkesmesterskap for TIP-fag

Torsdag 14. februar arrangerte Romsdal vgs fylkesmesterskap for TIP-fag. Elever fra hele fylket konkurrerte i maskinering, sveising, industrimekaniker og kjøretøy. Romsdal vgs fikk pallplassering i alle faga.

Velkommen til åpen skole 18. februar

Mandag 18. februar fra klokka 17.00 åpner vi dørene for alle som er nysgjerrig på hva som befinner seg inne på skolen vår og hvilke utdanninger vi tilbyr fra høsten 2019.

Russ og vaksine mot hjernehinnebetennelse

For å få vaksine mot hjernehinnebetennelse må du selv bestille time. Time får du ved å ta kontakt med vaksinasjonskontoret i Molde. Der bestiller du time til meningokokkvaksine mot hjernehinnebetennelse.

Velkommen til elevkveld onsdag 23.januar!

Tusen takk til alle som deltok på undersøkelsen vår om elevkveld. Den viste at elevkveld er noe en god del av elevene våre ønsker - så nå drar vi det hele igang!

"Grill en prest!"

Har du bevis for at Gud finnes? Er Gud nødvendigvis hankjønn? Hva mener du om abortdebatten? Hva er ditt syn på sex før ekteskapet? Vil du vie homofile? Kan vi tro på både religion og vitenskap? Hvorfor ble du prest?