Romsdal VGS > Nyheter

Redesign av plast ble utstilling på Klimafestivalen

Vg1 Design og håndverk (FBIE fra høst 2020) har designet lamper, hårpynt og blomsterbuketter av plastavfall. Noen av elevarbeidene ble stilt ut på Redesignsdagen under Klimafestivalen på Molde Rådhus 25. januar.

Avdelingsleder ved elektrofag

Ved Romsdal videregående skole søker vi etter ny avdelingsleder ved elektrofag.

Studieorienteringsdag

Mandag fikk alle elever på som går vg3 og vg4 besøk av representanter fra «utdanning i Bergen» som koordinerer Studieorienteringen på vegne av Universitetet i Bergen i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Dette er studenter som reiser rundt for å møte skoleelever og fortelle om sitt studiested.

Praksis frisørfag Arguineguin og Norge

Svært vellykket praksis meldes fra Arguineguin og Molde/Norge. Praksisperioden går mot slutten og elevene har fått verdifulle praksiserfaringer.

Velkommen til skolestart

Første skoledag for alle våre elever er mandag den 21.august.

Mange elever i praksis i Spania

Romsdal vgs er den skolen i landet med høyest andel elever i internasjonalt samarbeid. Tema er yrkesfaglig mobilitet, og disse ukene i februar er hele 30 elever fra fem programområder i praksis på Gran Canaria.

Spør stortingspresidenten

Onsdag 5. februar 2020 ble det gjennomført skypekonferanse mellom klasse 2IL1 og stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen i regi av «Spør stortingspresidenten». Dette er et møte der elevene lager spørsmål i forkant og stiller dem direkte til stortingspresidenten. Formålet er å styrke kunnskapen om og nærheten til Stortinget.

90% får lærekontrakt i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal har den høyeste andelen av søkere som fikk lærekontrakt i 2019.

Mange på besøk under "Åpen skole"

Torsdag den 23. januar arrangerte Romsdal videregående skole «Åpen skole» for tredje gang.

Velkommen til åpen skole 23. januar

Torsdag 23. januar fra klokka 17.00 åpner vi dørene for alle som er nysgjerrig på hva som befinner seg inne på skolen vår og hvilke utdanninger vi tilbyr fra høsten 2020.