Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Nyheter

Hospitering på idrettsfag

Denne uken har idrettsfag besøk av ca. 160 elever fra ungdomsskoler i Romsdalsregionen. 

Les meir

Bjørn Robert Løvoll Unhjem norgesmester i sjakk

Bjørn Robert Løvoll Unhjem, elev ved 4PB1 ved Romsdal vgs ble norgesmester etter en klar seier under Ungdoms-NM i sjakk sist helg.

Les meir

Sølv og bronse til Eskild under NM i Hip Hop!

Eskild Eriksen Sørflaten, som går i klasse 2ID2 på idrettsfag tok i helga sølv i senior solo, sølv i senior duo, og bronse i battle under NM i Hip Hop urbane stiler i Bergen. 

Les meir

Velkommen til hospitering!

Vi ønsker elever i 10.klasse hjertelig velkommen til hospitering hos oss i uke 46 og 47.  Oppmøte og opprop kl. 08:30 i trappa innenfor hovedinngangen.

Les meir

Vi har ledige stillinger ved TIP og BA

Vi har tre ledige stillinger ved skolen

Les meir

Sju medaljar til Møre og Romsdal i Yrkes NM

Måndag og tysdag sist veke vart det gjennomført Yrkes NM i regi av WorldSkills Norway på Hellerudsletta.

Les meir

Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Les meir

Tåketur i vakre omgivelser

Hundre meter. Femhundre meter. Tusen meter! Tanken på hvor langt det var ned fra kanten fikk nakkehårene til å reise seg, og bare det å innbille seg å miste fotfeste, kunne få en til å grøsse i hele kroppen. Det var vanskelig å bestemme seg om hva som var det beste; se hvor langt det var, eller ikke se noe som helst av det som var utenfor den tre meter brede eggen. I vårt tilfelle var det det sistnevnte som gjaldt, og alt fokuset var rettet mot at det neste steget skulle treffe stien, og at alle skulle komme velberget ned igjen. 

Les meir

Operasjon Dagsverk (OD)

OD-dagen på Romsdal vgs er fredag den 2.november. Deltakelse er frivillig, de som ikke deltar har vanlig skoledag. Hver klasse skal fylle ut klasselister over hvem som skal jobbe/være på skolen. Frist for å levere lister er onsdag den 26.10. Listene leveres til OD-komiteen eller Anne Berit på biblioteket. Hvis en elev ikke registrerer innbetaling eller møter på skolen skal det føres fravær.  All innbetaling er elektronisk og info finnes her. https://betale.od.no/

Les meir

Gratis HPV vaksine for jenter en liten stund til!

Helsesøster minner om at de av jentene ved skolen som ikke alt har fått 3 doser med HPV vaksine og ønsker dette, må bestille time snart.

Les meir