Romsdal VGS > Nyheter

Velkommen til skolestart

Her finner du litt informasjon om skolestart for deg som skal gå ved Romsdal videregående skole fra høsten 2019.

Stilfull avslutning for VG3-elevene ved Romsdal vgs

Torsdag kveld hadde skolen sin årvisse avslutning for vg3-elevene. 170 elever og kontaktlærere benket seg rundt et festpyntet bord og skolens eget kantinepersonell stilte opp og serverte oss kjempegod lasagne, kaffe og kake.

Idrettsfag avslutter skoleåret med heftig turnering på heimebane

Torsdag 20.6. stilte alle klassene på VG1 og VG2 Idrettsfag med lag i fotball, innebandy og volleyball.

Velkommen til avslutning for avgangsklassene

Velkommen til avslutning for avgangsklassene torsdag 20.juni 2019.

Vi møtes kl.18.00 i kantina på Romsdal vgs. Pent antrekk.

Asfaltering av innkjørselen til skolens parkeringsplasser

Asfaltering av innkjøringen til parkeringsplassene vest på skoleområdet (ved Coop Prix) blir utført mandag 03.06.2019 fra kl. 18.00.

Feil melding sendt ut til alle søkarar til vidaregåande opplæring

Ved ein feil vart det i dag tidlig sendt ut ei melding på e-post og sms til alle som har søkt om skoleplass. Meldinga som skulle gå til ein mottakar, vart i staden sendt ut til 13 783 søkarar.

Nytt parkeringsregime

Fra mandag 6. mai vil vi innføre nytt parkeringsregime ved skolen. Vi står nå foran en periode med asfaltering av uteområdet. Da må vi sperre av deler av området der dette arbeidet foregår. Derfor blir det knapt med P-plasser de nærmeste ukene. Fra mandag 6. mai er det kun tillatt for kjøretøy med P-oblat, eller midlertidig parkeringstillatelse utstedt av skolen, til å parkere på området.

Har du søkt om videregående opplæring neste skoleår?

Her kommer viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020. Søkerne vil få melding på sms og e-post ca. 5. juli når inntaket er klart. Svarfristen er 12.juli.

Amanda, 2ID1, vant under Norgesfinalen i turn!

Amanda Nes Bjørsvik, i klasse 2ID1, gjorde i helga comeback i Norgesfinalen i turn. Hun vant finalen i skranke i klasse 3.

Adrian gjenvalgt som leder og Tommy som ny nestleder i elevrådsstyret!

I dag var det valg av leder og nestleder i elevrådsstyret for neste skoleår. Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1) ble gjenvalgt som leder og Tommy Strand (2IL1) ble valgt som ny nestleder.