Romsdal VGS > Nyheter

1TS1 og 1TP1 på besøk hos knivsmed Leif Nøsen

Grunnen til besøket hos knivsmeden på Hjelset var at klassene i Produksjonsfaget har vært innom temaet metaller. Dette innebærer smiing og varmebehandling av stål og kjennskap til metaller og prosessene der.

Endring av kjøremønster

Den nye busslomma ved skolen vil bli tatt i bruk av busselskapene onsdag 10. april. Fra samme dato blir det innkjøring forbudt for personbiler ved hovedinngangen til skolen. Foresatte som ønsker å sette av sine ungdommer, må benytte innkjøringen lengst mot vest.

Rådgiver - eksamen, dokumentasjon og kvalitet

Vi har ledig stilling som rådgiver eksamen, dokumentasjon og kvalitet.

Skolen er stengt 28.-29. mars

Personalet ved Romsdal vgs er på kurs torsdag 28. og fredag 29. mars. Elevene er enten utplassert i praksis eller har selvstendige oppgaver de skal jobbe med disse to dagene.

Suksess for ungdomsbedriftene fra Innovasjon og ledelse!

Elevbedrifter fra 11 videregående skoler deltok under fylkesmessa for ungdomsbedrifter på Træffhuset onsdag. Fire bedrifter fra Romsdal vgs mottok priser og elevene fra Innovasjon og ledelse vant i alt 21 priser, deriblant hele 11 førsteplasser i de 13 konkurransene de var påmeldte i! Av fire ungdomsbedrifter som inviteres til NM for ungdomsbedrifter kommer to fra Romsdal vgs, Evolant UB og Hypass UB. Vi gratulerer alle ungdomsbedriftene fra skolen med strålende innsats under fylkesmessa!

Stor novellekonkurranse i Møre og Romsdal

Likar du å skrive for barn eller vaksne? Har du halvferdige noveller i skrivebordsskuffa? No er tida inne for å finne dei fram!

Fylkesmesterskap i yrkesfag

Det ble et vellykket arrangement når Romsdal vgs arrangerte fylkesmesterskap i yrkesfag.

Fylkesmesterskap for TIP-fag

Torsdag 14. februar arrangerte Romsdal vgs fylkesmesterskap for TIP-fag. Elever fra hele fylket konkurrerte i maskinering, sveising, industrimekaniker og kjøretøy. Romsdal vgs fikk pallplassering i alle faga.

Velkommen til åpen skole 18. februar

Mandag 18. februar fra klokka 17.00 åpner vi dørene for alle som er nysgjerrig på hva som befinner seg inne på skolen vår og hvilke utdanninger vi tilbyr fra høsten 2019.

Russ og vaksine mot hjernehinnebetennelse

For å få vaksine mot hjernehinnebetennelse må du selv bestille time. Time får du ved å ta kontakt med vaksinasjonskontoret i Molde. Der bestiller du time til meningokokkvaksine mot hjernehinnebetennelse.