Romsdal VGS > Nyheter

Velkommen til elevkveld onsdag 23.januar!

Tusen takk til alle som deltok på undersøkelsen vår om elevkveld. Den viste at elevkveld er noe en god del av elevene våre ønsker - så nå drar vi det hele igang!

"Grill en prest!"

Har du bevis for at Gud finnes? Er Gud nødvendigvis hankjønn? Hva mener du om abortdebatten? Hva er ditt syn på sex før ekteskapet? Vil du vie homofile? Kan vi tro på både religion og vitenskap? Hvorfor ble du prest?

Informasjonsmøte for foresatte til elever på vg2 idrettsfag

Tid: Mandag 21. januar kl. 18.00. Sted: Store auditorium på Romsdal vgs, bruk hovedinngangen i nybygget

Skal du søke vidaregåande opplæring?

No er tilbodshefte til vidaregåande opplæring 2019/2020 tilgjengeleg. I heftet finn du alle undervisningstilboda til dei vidaregåande skolane våre.

Julehilsen fra rektor

Første året i nytt skolebygg er snart over, og vi ved Romsdal vgs føler på en ydmykhet over å være de heldige som er blitt prioritert. Jeg innleder julehilsenen dette året med å sitere tidligere rektor, Einar Skaldhaug. Etter å ha brukt nyskolen fra 1962, uttalte han følgende i Romsdal folkeblad: "Det har vært et hektisk, men godt år"

Daniel med seier i NM!

Daniel Bolme i klasse 2ID2 deltok i NM i benkpress utstyrsfritt i Bergen i begynnelsen av desember,  og vant sin klasse med et løft på 122,5 kg.

Skoleturnering i fotball

Torsdag 6 des 2018 ble det arrangert skoleturnering i fotball for jenter og gutter mellom Ulsteinvik, Ålesund og Romsdal vgs Idrettsfag i Sunnmørshallen i Ålesund.

Elektrofag med toppidrett

Er du interessert i å velge elektrofag og samtidig driver seriøst innen en idrettsgren? Nå kan du velge Vg1 elektrofag med toppidrett.

Marthe Outzen ny leder av skoleutvalget

Fylkesrådmannen i Møre og Romsdal fylkeskommune oppnevner Marthe Outzen som nytt medlem av skoleutvalget ved Romsdal vgs. Fra desember 2018 er hun ny leder av skolens utvalg.

Undervisningsevalueringa 2018

Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei evaluering av undervisninga hvert skoleår. Målet med undervisningsevalueringa er at den skal være ett verktøy for kvalitetsutvikling av den videregående opplæringa. Resultatene vil bli brukt i utviklingsarbeid mellom lærer og undervisningsgrupper, og mellom lærer og nærmeste leder. Rambøll Management Consulting bistår fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.