Romsdal VGS > Nyheter

Informasjon koronavirus - oppdatert 080420

Vi fortsetter med hjemmeskole for alle elever etter påske, fra tirsdag 14. april. Det vil bli en gradvis åpning av skolen, og 27. april ønsker vi velkommen alle yrkesfagklasser på Vg2 og Vg3 nivå. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter påske.

God påskeferie til alle elever ved Romsdal vgs

Vi ønsker alle elever ved Romsdal vgs en riktig god påskeferie, og så håper vi at vi kan møtes igjen så snart som mulig etter påsken.

Behov for noen å snakke med?

Selv om hovedinntrykket er at hjemmeskole går bra, og over all forventning, så kan det være elever som synes dette ikke er helt greit. Da skal du vite at det er mange ved Romsdal vgs som ønsker å hjelpe deg.

Varselbrev til elever

Etter opplæringsloven har elevene rett til å få skriftlig varsel dersom de står i fare for å ikke få termin- og/eller standpunktkarakter i fag, eller nedsatt orden og adferdskarakter. Med bakgrunn i ekstraordinære forhold, med hjemmeskole denne våren, blir det ekstra viktig å følge opp elever som kan komme i en slik situasjon. Skolen har derfor innført midlertidige prosedyrer for utsending av varselbrev til elevene våren 2020.

iPakk UB og Marimo UB videre til NM

Tre ungdomsbedrifter fra Innovasjon og ledelse ved Romsdal vgs har tatt mange pallplasseringer i fylkesmesterskapet i ungdomsbedrift for Møre og Romsdal.

Informasjon om hjemmeundervisningen ved Romsdal vgs

Lærerne ved Romsdal vgs har i dag 13. mars lagt planer for hvordan hjemmeundervisningen vil foregå de to neste ukene.

Informasjon fra skolehelsetjenesten og PPT

Molde kommune og helsesykepleier Maja ønsker å sende ut en viktig melding til alle elever og foreldre nå som skolen er stengt.

Fraværsføring i koronasituasjonen

Skoleeier har sendt ut følgende føringer for fraværsføring i koronasituasjonen. Disse gjelder til de erstattes av nasjonale føringer.

Karriere og sosialpedagogisk veiledning

Rådgiverne i elevtjenesten er tilgjengelig for karriere- og sosialpedagogisk veiledning for våre elever i hjemmeundervisningsperioden.

Har du spørsmål om koronaviruset?

Mange har spørsmål om koronavirus. I denne filmen vil du lære om viruset og hvordan vi skal hindre at smitten spres seg.