Romsdal VGS > Nyheter

Ingela, 1ID2, med NM-gull i boksing!

Ingela Ørstavik Eikrem, klasse 1ID2, tok i helgen gull i NM i boksing. Mesterskapet ble avholdt i Drøbak.

Amanda, 2ID1, vant under Norgesfinalen i turn!

Amanda Nes Bjørsvik, i klasse 2ID1, gjorde i helga comeback i Norgesfinalen i turn. Hun vant finalen i skranke i klasse 3.

Nytt elev- og lærlingombod i Møre og Romsdal

Anita Alnes Solevåg er nytt elev- og lærlingombod. Ho er også mobbeombod for alle i vidaregåande opplæring.

Hospitering på idrettsfag

Denne uken har idrettsfag besøk av ca. 160 elever fra ungdomsskoler i Romsdalsregionen.

Bjørn Robert Løvoll Unhjem norgesmester i sjakk

Bjørn Robert Løvoll Unhjem, elev ved 4PB1 ved Romsdal vgs ble norgesmester etter en klar seier under Ungdoms-NM i sjakk sist helg.

Sølv og bronse til Eskild under NM i Hip Hop!

Eskild Eriksen Sørflaten, som går i klasse 2ID2 på idrettsfag tok i helga sølv i senior solo, sølv i senior duo, og bronse i battle under NM i Hip Hop urbane stiler i Bergen.

Velkommen til hospitering!

Vi ønsker elever i 10.klasse hjertelig velkommen til hospitering hos oss i uke 46 og 47.  Oppmøte og opprop kl. 08:30 i trappa innenfor hovedinngangen.

Vi har ledige stillinger ved TIP og BA

Vi har tre ledige stillinger ved skolen

Sju medaljar til Møre og Romsdal i Yrkes NM

Måndag og tysdag sist veke vart det gjennomført Yrkes NM i regi av WorldSkills Norway på Hellerudsletta.

Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.