Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Nyheter

Fylkeskonkurranse for bilfaget

Tirsdag 3. mars ble fylkeskonkurransen (skolekonkurranse WorldSkills) for bilfaget, rep. kjøretøy, arrangert på Borgund vgs. I konkurranse med elever fra Borgund, Ørsta og Kristiansund, greide vår elev Iver Hamre klasse 2KJ1, en sterk 2. plass. Vi gratulerer!

Les meir

Redesign av plast ble utstilling på Klimafestivalen

Vg1 Design og håndverk (FBIE fra høst 2020) har designet lamper, hårpynt og blomsterbuketter av plastavfall. Noen av elevarbeidene ble stilt ut på Redesignsdagen under Klimafestivalen på Molde Rådhus 25. januar.

Les meir

Avdelingsleder ved elektrofag

Ved Romsdal videregående skole søker vi etter ny avdelingsleder ved elektrofag. 

Les meir

Studieorienteringsdag

Mandag fikk alle elever på som går vg3 og vg4 besøk av representanter fra «utdanning i Bergen» som koordinerer Studieorienteringen på vegne av Universitetet i Bergen i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Dette er studenter som reiser rundt for å møte skoleelever og fortelle om sitt studiested.

Les meir

Praksis frisørfag Arguineguin og Norge

Svært vellykket praksis meldes fra Arguineguin og Molde/Norge. Praksisperioden går mot slutten og elevene har fått verdifulle praksiserfaringer.

Les meir

Velkommen til skolestart

Første skoledag for alle våre elever er mandag den 21.august.

Les meir

Mange elever i praksis i Spania

Romsdal vgs er den skolen i landet med høyest andel elever i internasjonalt samarbeid. Tema er yrkesfaglig mobilitet, og disse ukene i februar er hele 30 elever fra fem programområder i praksis på Gran Canaria.

Les meir

Spør stortingspresidenten

Onsdag 5. februar 2020 ble det gjennomført skypekonferanse mellom klasse 2IL1 og stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen i regi av «Spør stortingspresidenten». Dette er et møte der elevene lager spørsmål i forkant og stiller dem direkte til stortingspresidenten. Formålet er å styrke kunnskapen om og nærheten til Stortinget.

Les meir

90% får lærekontrakt i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal har den høyeste andelen av søkere som fikk lærekontrakt i 2019. 

Les meir

Mange på besøk under "Åpen skole"

Torsdag den 23. januar arrangerte Romsdal videregående skole «Åpen skole» for tredje gang. 

Les meir