Romsdal VGS > Nyheter

Informasjon om kvitteringer fra VIGO

Ved en feil har det blitt sendt ut kvitteringer til elevene fra VIGO.

Even, 1ID2, spilte om medalje i junior-VM i undervannsrugby

Even Søvik, klasse 1ID2, var en av tre spillere fra Molde UVK som spilte om medalje i junior-VM i undervannsrugby forrige helg.

Ingela, 1ID2, med NM-gull i boksing!

Ingela Ørstavik Eikrem, klasse 1ID2, tok i helgen gull i NM i boksing. Mesterskapet ble avholdt i Drøbak.

Nytt elev- og lærlingombod i Møre og Romsdal

Anita Alnes Solevåg er nytt elev- og lærlingombod. Ho er også mobbeombod for alle i vidaregåande opplæring.

Hospitering på idrettsfag

Denne uken har idrettsfag besøk av ca. 160 elever fra ungdomsskoler i Romsdalsregionen.

Bjørn Robert Løvoll Unhjem norgesmester i sjakk

Bjørn Robert Løvoll Unhjem, elev ved 4PB1 ved Romsdal vgs ble norgesmester etter en klar seier under Ungdoms-NM i sjakk sist helg.

Sølv og bronse til Eskild under NM i Hip Hop!

Eskild Eriksen Sørflaten, som går i klasse 2ID2 på idrettsfag tok i helga sølv i senior solo, sølv i senior duo, og bronse i battle under NM i Hip Hop urbane stiler i Bergen.

Velkommen til hospitering!

Vi ønsker elever i 10.klasse hjertelig velkommen til hospitering hos oss i uke 46 og 47.  Oppmøte og opprop kl. 08:30 i trappa innenfor hovedinngangen.

Vi har ledige stillinger ved TIP og BA

Vi har tre ledige stillinger ved skolen

Sju medaljar til Møre og Romsdal i Yrkes NM

Måndag og tysdag sist veke vart det gjennomført Yrkes NM i regi av WorldSkills Norway på Hellerudsletta.