Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Nyheter

Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Les meir

Tåketur i vakre omgivelser

Hundre meter. Femhundre meter. Tusen meter! Tanken på hvor langt det var ned fra kanten fikk nakkehårene til å reise seg, og bare det å innbille seg å miste fotfeste, kunne få en til å grøsse i hele kroppen. Det var vanskelig å bestemme seg om hva som var det beste; se hvor langt det var, eller ikke se noe som helst av det som var utenfor den tre meter brede eggen. I vårt tilfelle var det det sistnevnte som gjaldt, og alt fokuset var rettet mot at det neste steget skulle treffe stien, og at alle skulle komme velberget ned igjen. 

Les meir

Operasjon Dagsverk (OD)

OD-dagen på Romsdal vgs er fredag den 2.november. Deltakelse er frivillig, de som ikke deltar har vanlig skoledag. Hver klasse skal fylle ut klasselister over hvem som skal jobbe/være på skolen. Frist for å levere lister er onsdag den 26.10. Listene leveres til OD-komiteen eller Anne Berit på biblioteket. Hvis en elev ikke registrerer innbetaling eller møter på skolen skal det føres fravær.  All innbetaling er elektronisk og info finnes her. https://betale.od.no/

Les meir

Jeg ønsker at alle skal trives i et godt læringsmiljø!

Dette sier vår nye elevrådsleder, Adrian Fjærvoll Hustad. Vi har stilt han noen spørsmål om hvem han er og hvorfor han ønsker å bruke tiden sin på elevrådsarbeid.  

Les meir

Oppstartsmøte for elevrådet!

Torsdag var hele elevrådet samlet til Kick-off for elevrådsarbeidet ved skolen. Elev - og lærlingombud Tove Regine Stranden og Eric-Andreas Svebakk fra Elevorganisasjonen (EO) deltok på møtet. 

Les meir

"Kick-Off" for elevrådet!

Torsdag den 27.09 kl.08.15 - 11.45 samles hele elevrådet til oppstartsmøte i auditoriet.  Både elev- og lærlingombud Tove Regine Stranden og representanter fra Elevorganisasjonen (EO) deltar. 

Les meir

Nytt elevrådsstyre!

Etter tidenes mest spennende og jevne valg ble Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1) valgt til leder og Markus Lyngstad (3AU1) valgt til ny nestleder i elevrådsstyret.

Les meir

Vil ha fleire jenter i elektrofag

Jentene vel ikkje vekk dei tekniske faga, dei vurderer dei ikkje i det heile tatt. Med prosjektet ‘Jenter i Elektro’ skal fleire jenter få auga opp for elektrofag i vidaregåande skole.

Les meir

Vinneren av «Ta Ordet!» er kåret

Anders Nilsen Aure i 3ID1 ble på fredag kåret som vinneren av «Ta Ordet» ved Romsdal videregående skole.

Les meir

Informasjonsmøte for elever og foresatte i 1ID2 - idrettsfag

Onsdag den 12. september arrangeres det informasjonsmøte for elever og foresatte i 1ID2- idrettsfag fra kl.18.00 - 19.15 på Romsdal videregående skole. 

Les meir