Romsdal VGS > Nyheter

Søk støtte fra Lånekassen nå

Elever kan søke om støtte fra Lånekassen for neste skoleår dersom de har fått skoleplass og har takket ja til plassen.

Telefonvakt for Oppfølgingstjenesta i Romsdalen sommeren 2018

Oppfølgingstjenesta i Molde, Aukra, Midsund, Nesset, Fræna, Eide, Rauma og Vestnes er å treffe på telefon i sommer hvis det er noen som har behov for kontakt.

Høytidelig avslutning for avgangsklassene

Onsdag den 20. juni ble det arrangert avslutning for avgangsklassene på skolen. Arrangementet ble holdt i skolens nye kantine og ble en minneverdig avslutning på mange års skolegang.

Kantineundersøkelse for elever og ansatte

Vi ønsker å få tilbakemelding på hvor fornøyd elever og ansatte er med skolens kantinetilbud. Vi ønsker og innspill til tiltak som kan gjøre kantinen enda mer attraktiv.

Avslutning for avgangsklassene

Onsdag den 20. juni kl.18.00 ønsker vi velkommen til avslutning for avgangsklassene.

10-årsjubileum for idrettsfag!

Idrettsfag ved Romsdal vgs har feiret 10-årsjubileum og jubileet ble markert over to dager med blant annet foredrag og aktiviteter i Moldemarka.

Friluftslivgruppa på tur til Alnestind

Friluftslivgruppa har vært på topptur til Alnestinden, 1665 m.o.h, i strålende vær. Noen elever fra gruppa bredde/friluftsliv benyttet finværet til en siste topptur før de tar sommerferie.

Ledige stillinger

Vi har for tiden ledig stilling for programfaglærer i klima, energi og miljø (KEM) og miljøterapeut.

Romsdal vgs. gjorde det bra i norgesmesterskapet for yrkesfag!

Elever fra Romsdal vgs har deltatt i norgesmesterskapet for elever innen sveis og industrimekanikk på Hamar med gode resultater. Jonas Førde fikk en fin fjerdeplass og Anton Nautnes endte opp med en sterk andreplass.

Trivselsdager for eldre på HO

Alle de tre Helse- og oppvekstklassene har denne uken hatt besøk av Dagsenteret på Skåla. Tema for dagene har vært trivsel for eldre.