Romsdal VGS > Nyheter

Romsdal vgs nominert til "Årets trebyggeri 2017"

Treteknisk og TreFokus vil i samarbeid med Byggeindustrien dele ut prisen Årets trebyggeri 2017 på Byggegallaen den 14. mars. Juryen har nå gått gjennom et stort antall prosjekter som er ferdigstilt i 2017, og har plukket ut tre kandidater til prisen. Romsdal vgs et av de nominerte byggene.

Informasjonsmøte om praksiskandidatkurset i salgsfaget

Det er Informasjonsmøte onsdag den 14.februar kl.18.00 om Praksiskandidatkurset i Salgsfaget på Romsdal videregående skole.

Informasjonsmøter vg2 idrettsfag

Idrettsfag arrangerer informasjonsmøter for klasse 2ID1 og 2ID2 torsdag den 15. februar. Møtet er for elever med foresatte.

Ungdata - kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår

Hvordan er det å vokse opp i vårt nærområde? Ungdataundersøkelsen gir oss verdifulle data om elevers velferd. Undersøkelsen gjennomføres uke 7 på Romsdal vgs. Alle elever på vg1, vg2 og vg3 deltar. Deltakelse er selvfølgelig frivillig, men vi oppfordrer flest mulig til å bli med. Vi ønsker elever og ansatte lykke til med gjennomføringa!

Sjef i eget liv?

Vet du hva det koster å ha et forbrukslån? Hvordan kan man spare? Har du mulighet til å skaffe egen bolig når du er 25 år?

Romsdal vgs. til topps i fylkesmesterskapet for yrkesfag!

Skolen stilte i år med deltakere i sveisefaget og industrimekanikerfaget og både Jonas Førde og Anton Nautnes gikk til topps i sine klasser.

Romsdal vgs åpner dørene lørdag 10.februar

Vi har flyttet inn i nytt bygg, og nå inviterer vi alle interesserte til orientering og omvisning i den nye skolen vår lørdag 10. februar 2018 kl 1000-1430

Redesign og gjenbruksprodukter under Klimafestivalen

I forbindelse med Klimafestivalen, deltok vg1 elever på Design og håndverk med redesign og gjenbruksprodukter i en utstilling på Krona lørdag 27.01.

ID-kort og nøkkel

Fra mandag 29. januar låses inngangsdørene til nybygget ved Romsdal vgs. Kun hovedinngangen vil så ulåst på dagtid.

Undervisningsevauleringen 2018

I perioden fram til 8. februar skal vi gjennomføre en evaluering av undervisningen ved Romsdal videregående skole.