Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Nyheter

Informasjonsmøte for elever og foresatte i 1ID2 - idrettsfag

Onsdag den 12. september arrangeres det informasjonsmøte for elever og foresatte i 1ID2- idrettsfag fra kl.18.00 - 19.15 på Romsdal videregående skole. 

Les meir

Fjelldag for byggfag

Onsdag arrangerte byggfagsavdelingen fjelldag for elever og lærere. 75 elever og 7 lærere tok med seg skreppa og ble kjørt ut i Malmedalen. 

Les meir

Foreldremøter for TIP

Torsdag den 13. september er det foreldremøter for foresatte til elever som går på avdelingen Teknikk og industriell produksjon (TIP) 

Les meir

Aktivitetsdag på TIP

Fredag 31. august avslutta elevene og lærerne ved avdeling Teknikk og industriell produksjon (TIP) uka med sosial aktivitet på Retiro. 

Les meir

Informasjonsmøte for elever og foresatte 1ID1-idrettsfag

Tirsdag den 4. september arrangeres det informasjonsmøte for elever og foresatte i 1ID1 - idrettsfag fra kl.18.00-19.15 på Romsdal videregående skole. 

Les meir

Program for åpning av hovedbygget

Torsdag 6. september er alle elever og ansatte invitert til åpninga av det nye hovedbygget ved Romsdal vgs. Her finner du program og organisering av dagen.

Les meir

Bjørnsonfestivalen

Onsdag den 5.september begynner Bjørnsonfestivalen i Molde. Festivalen er en av Norges viktigste litteraturfestivaler og fredag får vår skole besøk av en av festivalforfatterne, Demian Vitanza. Elever fra skolen skal delta på andre arrangementer under festivalen også.    

Les meir

Nytt skoleår i nytt bygg ved Romsdal vgs

Årets kull er det første som starter skolegangen i det nye hovedbygget ved Romsdal vgs. I dag starter resten av skoletida di, sa rektor Ivar Rød i sin velkomsttale til de 829 elevene som møtte til første skoledag.

Les meir

Informasjon om skolestart

Her finner du viktig informasjon om hva som må være klart før skolestart 20. august.

Les meir

Oppmøte - skolestart 20. august 2018

Her finner du når og hvor du skal møte opp til skolestart ved Romsdal videregående skole, mandag 20. august.

Les meir