Romsdal VGS > Nyheter

Streiken er over

Fra onsdag morgen 6.juni går all aktivitet som normalt, dvs både undervisning, forberedelse til eksamen og eksamen.

Aktivitørklassen til Årsund

Aktivitørklassen har planlagt og gjennomført tur til Årsund, ytterst på Tingvollhalvøya hvor vi leide 4H-klubben sin leirplass. Turen gikk av stabelen 22.-23.mai med knallvær, så alle aktiviteter foregikk utendørs.

Fire nye tekne ut i streik ved Romsdal vidaregåande skole

Fagforbundet har varsla uttak av ytterlegare fire medlemmar i streik ved Romsdal vidaregåande skole frå og med onsdag 06. juni.  Dette vil mellom anna føre til stenging av biblioteket ved skolen og elevkantina på Nesjestranda.

500 elever sendt hjem på grunn av streiken

Mange elever ved Romsdal vgs ble i dag sendt hjem fra skolen. På grunn av streiken hos driftspersonalet ble skolens sentrale varmeanlegg avslått før helga. Med kaldt maivær ble det svært kaldt også i klasserommene. Dette gav etter hvert dårlige vilkår for læring.

Studietur til fagre Stryn!

21. og 22. mai reiste de tre klassene på Service og samferdsel på studietur til fagre Stryn. Turen gikk gjennom verdensarvområdet Geiranger, via Hellesylt, til Stryn. På programmet stod bedriftsbesøk hos både Moods of Norway og RiccoVero.

Reiselivselever med Classic Norway til Ona og Finnøya

Reiselivselevene har igjen vært på dagstur, denne gang til det levende fiskeværet Ona og øya Finnøya i Sandøy kommune. Classic Norway v/Runar Myklebust inviterte til en opplevelsesrik dag ute i havgapet.

Streik

Fra klokka 0800 i dag, 29. mai er nesten hele staben med vaktmestre, renholdere, IT-konsulenter og merkantilt ansatte ved skolen tatt ut i streik. Dette vil få konsekvenser for både elever og lærere.

Vg2 Reiseliv besøker Derínngarden

Bonderomantikk og kortreist mat fikk reiselivsklassen oppleve i strålende solskinn denne uken.

Fire ledige stillinger ved Romsdal videregående skole.

Elever leste over 62 000 sider i lesekonkurrense

Ved Vg1 Design og håndverk har elevene under våren deltatt i leseprosjektet Leselyst.