Romsdal VGS > Nyheter

Reisebrev fra utvekslingsprosjektet "Gjør det"

Vg2 Eleenergi er på reise til Leipzig. Her kan du lese reisebrevet fra elever og lærer.

Studietur til London

25.-29. mars 2012 var 2RE1 og 2SA1 på studietur til London. Elever og lærere hadde faglig og sosialt utbytte av turen.

Miljøretur ble kåret til Beste Ungdomsbedrift

Ved Fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Kristiansund fikk Miljøretur UB hele fire utmerkelser.

Tur til Amazonas

Tore Mørk Svartøyen i 2EL1 vann en ukes tur til Colombia i en landsomfattende skrivekonkurranse om Amazonas. Les om eventyret i Amazonas i reisebloggen fra elevene.

Skal kjempe om NM-tittel

I desse dagar legg ungdomsbedrifta Miljøretur UB siste hand på verket. No skal dei kjempe mot dei beste Ungdomsbedriftene i landet i det prestisjefylte NM for Ungdomsbedrifter.

Stad: Norges Varemesse, Lillestrøm
Tid: 3. og 4. mai.

Nytt garasjebygg

Elever ved Vg2 Byggteknikk har under høsten og vinteren arbeidet med å ferdigstille et nytt garasjebygg ved skolen.

Møte med næringslivet i design og håndverksfagene

Mandag 30. januar var det møte mellom de ansatte på Romsdal vgs avd Design og håndverk og lokale representanter for næringslivet i design og håndverksfagene.

Har du sett utstillingen?

På Molde Bymuseum kan du se utstilling av eksamensoppgåver i saum og vev fra Møre og Romsdal Husflidsskule 1949-1976. Siste dag torsdag 8. mars!

Lørdag kveld er det "Earth Hour", og vi er med!

Earth hour er en verdensomspennende symbolsk markering der folk over hele verden blir oppfordret til å slukke lyset en time for klimaet.

Lærerikt bedriftsbesøk hos Ekornes

Klassene 2SA1 og 2RE1 fra Service og samferdsel Vg2 besøkte møbelkonsernet Ekornes i Sykkylven tirsdag 6. mars.