Romsdal VGS > Nyheter

Streik

Fra klokka 0800 i dag, 29. mai er nesten hele staben med vaktmestre, renholdere, IT-konsulenter og merkantilt ansatte ved skolen tatt ut i streik. Dette vil få konsekvenser for både elever og lærere.

Vg2 Reiseliv besøker Derínngarden

Bonderomantikk og kortreist mat fikk reiselivsklassen oppleve i strålende solskinn denne uken.

Fire ledige stillinger ved Romsdal videregående skole.

Elever leste over 62 000 sider i lesekonkurrense

Ved Vg1 Design og håndverk har elevene under våren deltatt i leseprosjektet Leselyst.

Russ støtter bistandsarbeid

Torsdag 10. mai deltar skolens kristenruss i misjonsløpet på Træffbanen. Pengene som kommer inn vil gå til bistandsarbeid i Thailand, Kambodsja og Etiopia.

Reisebrev fra utvekslingsprosjektet "Gjør det"

Vg2 Eleenergi er på reise til Leipzig. Her kan du lese reisebrevet fra elever og lærer.

Studietur til London

25.-29. mars 2012 var 2RE1 og 2SA1 på studietur til London. Elever og lærere hadde faglig og sosialt utbytte av turen.

Miljøretur ble kåret til Beste Ungdomsbedrift

Ved Fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Kristiansund fikk Miljøretur UB hele fire utmerkelser.

Tur til Amazonas

Tore Mørk Svartøyen i 2EL1 vann en ukes tur til Colombia i en landsomfattende skrivekonkurranse om Amazonas. Les om eventyret i Amazonas i reisebloggen fra elevene.

Skal kjempe om NM-tittel

I desse dagar legg ungdomsbedrifta Miljøretur UB siste hand på verket. No skal dei kjempe mot dei beste Ungdomsbedriftene i landet i det prestisjefylte NM for Ungdomsbedrifter.

Stad: Norges Varemesse, Lillestrøm
Tid: 3. og 4. mai.