Romsdal VGS > Nyheter

Informasjonsmøter vg2 idrettsfag

Idrettsfag arrangerer informasjonsmøter for klasse 2ID1 og 2ID2 torsdag den 15. februar. Møtet er for elever med foresatte.

Ungdata - kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår

Hvordan er det å vokse opp i vårt nærområde? Ungdataundersøkelsen gir oss verdifulle data om elevers velferd. Undersøkelsen gjennomføres uke 7 på Romsdal vgs. Alle elever på vg1, vg2 og vg3 deltar. Deltakelse er selvfølgelig frivillig, men vi oppfordrer flest mulig til å bli med. Vi ønsker elever og ansatte lykke til med gjennomføringa!

Sjef i eget liv?

Vet du hva det koster å ha et forbrukslån? Hvordan kan man spare? Har du mulighet til å skaffe egen bolig når du er 25 år?

Romsdal vgs. til topps i fylkesmesterskapet for yrkesfag!

Skolen stilte i år med deltakere i sveisefaget og industrimekanikerfaget og både Jonas Førde og Anton Nautnes gikk til topps i sine klasser.

Romsdal vgs åpner dørene lørdag 10.februar

Vi har flyttet inn i nytt bygg, og nå inviterer vi alle interesserte til orientering og omvisning i den nye skolen vår lørdag 10. februar 2018 kl 1000-1430

Redesign og gjenbruksprodukter under Klimafestivalen

I forbindelse med Klimafestivalen, deltok vg1 elever på Design og håndverk med redesign og gjenbruksprodukter i en utstilling på Krona lørdag 27.01.

ID-kort og nøkkel

Fra mandag 29. januar låses inngangsdørene til nybygget ved Romsdal vgs. Kun hovedinngangen vil så ulåst på dagtid.

Undervisningsevauleringen 2018

I perioden fram til 8. februar skal vi gjennomføre en evaluering av undervisningen ved Romsdal videregående skole.

"Grill en prest!"

Finnes Gud? Hvor gammel er Gud? Er vitenskap og religion motsetninger? Er du for eller mot abort? Hva er meningen med livet? Er alle religioner like viktige? Ville du viet homofile?

Parkering 2018

Fra mandag 22. januar vil vi starte opp igjen med parkeringskontroll ved Romsdal vgs. Parkering på skolens område uten gyldig oblat eller utenfor parkeringssoner vil medføre kontrollavgift (parkeringsbot). Vi ber ansatte, elever og besøkende om å gjøre seg kjent med, og følge skiltinga på skolens område!