Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Nyheter

Asfaltering av innkjørselen til skolens parkeringsplasser

Asfaltering av innkjøringen til parkeringsplassene vest på skoleområdet (ved Coop Prix) blir utført mandag 03.06.2019 fra kl. 18.00.

Les meir

Feil melding sendt ut til alle søkarar til vidaregåande opplæring

Ved ein feil vart det i dag tidlig sendt ut ei melding på e-post og sms til alle som har søkt om skoleplass. Meldinga som skulle gå til ein mottakar, vart i staden sendt ut til 13 783 søkarar.

Les meir

Nytt parkeringsregime

Fra mandag 6. mai vil vi innføre nytt parkeringsregime ved skolen. Vi står nå foran en periode med asfaltering av uteområdet. Da må vi sperre av deler av området der dette arbeidet foregår. Derfor blir det knapt med P-plasser de nærmeste ukene. Fra mandag 6. mai er det kun tillatt for kjøretøy med P-oblat, eller midlertidig parkeringstillatelse utstedt av skolen, til å parkere på området.

Les meir

Amanda, 2ID1, vant under Norgesfinalen i turn!

Amanda Nes Bjørsvik, i klasse 2ID1, gjorde i helga comeback i Norgesfinalen i turn. Hun vant finalen i skranke i klasse 3.

Les meir

Adrian gjenvalgt som leder og Tommy som ny nestleder i elevrådsstyret!

I dag var det valg av leder og nestleder i elevrådsstyret for neste skoleår. Adrian Fjærvoll Hustad (3BT1) ble gjenvalgt som leder og Tommy Strand (2IL1) ble valgt som ny nestleder. 

Les meir

Elevkvelden onsdag er avlyst!

Elevkvelden på onsdag avlyses på grunn av for få påmeldte. Vi prøver igjen etter vinterferien! 

Les meir

Evolant UB fra Romsdal vgs ble fredag kåret til Norges beste ungdomsbedrift!

Elevene fra Innovasjon og ledelse ble kåret til Norges beste gründerspirer og deres innovative idé er et ambisiøst prosjekt som vil forbedre sikkerheten til sjøs. Ungdommene har utviklet et produkt som vil gjøre bergingsaksjoner av skadde fartøy mer miljøvennlig, effektivt og økonomisk besparende. 

Les meir

1TS1 og 1TP1 på besøk hos knivsmed Leif Nøsen

Grunnen til besøket hos knivsmeden på Hjelset var at klassene i Produksjonsfaget har vært innom temaet metaller. Dette innebærer smiing og varmebehandling av stål og kjennskap til metaller og prosessene der.

Les meir

Endring av kjøremønster

Den nye busslomma ved skolen vil bli tatt i bruk av busselskapene onsdag 10. april. Fra samme dato blir det innkjøring forbudt for personbiler ved hovedinngangen til skolen. Foresatte som ønsker å sette av sine ungdommer, må benytte innkjøringen lengst mot vest.

Les meir

Rådgiver - eksamen, dokumentasjon og kvalitet

Vi har ledig stilling som rådgiver eksamen, dokumentasjon og kvalitet.

Les meir