Romsdal VGS > Nyheter > Aktivitetsdag for elektro og frisør

Martin Lyngstad
Fagleder
71 28 33 50 / Mob. 990 11 858

Aktivitetsdag for elektro og frisør

Fredag den 25.august hadde elektrofag sin årvisse aktivitetsdag i fjellet. Nytt av året var at frisørklassene deltok sammen med sine lærere.

Også i år viste naturen seg fra sin beste side med sol fra skyfri himmel og fantastiske kontraster i fjellet.

En del av aktivitetene denne dagen er den klassevise konkurransen der elevene må arbeide seg gjennom sju forskjellige poster. Postene var lagt opp slik at klassene måtte vise samarbeidsvilje og jobbe som et team for å få best mulig resultat. En fin måte og bygge et godt klassemiljø på.

Etter en knallhard konkuranse var det klasse 3 AU1 som gikk av med seieren og premien bestod i nybakt blåbærkake som Ingeborg Loftheim hadde laget. Blåbærene kom fra en av postene der klassene skulle plukke mest mulig blåbær i løpet av et visst antall minutter.

Helt til slutt en takk til lærerne som hadde lagt alt godt til rette slik at vi fikk gjennomført dette på en flott måte.

Neste år er det pån igjen!

Akt. dag El FØ
akt