Romsdal VGS > Nyheter > Fagprøve i blomsterdekoratørfaget

Ingunn Havnen Ingunn Havnen
Avdelingsleder Design og håndverk, Elevtjenesten

Fagprøve i blomsterdekoratørfaget

Torsdag og fredag denne uka avlegger fire kandidater fagprøve i blomsterdekoratørfaget. At fagprøven gjennomføres ved Romsdal vgs anser vi som en anerkjennelse av at skolen skal tilby Vg2 Blomsterdekoratør fra høsten 2021.

Fire lærlinger i blomsterdekoratørfaget har fagprøve denne uka, og selve gjennomføringa av prøven er lokalisert til Romsdal vgs. Det er første gang skolen er med på en slik fagprøvegjennomføring.

På bildet nedenfor ser vi Therese Røren fra Sykkylven i arbeid med sorgkrans/ bårekrans.

241019 Fagprøve blomster 1

Therese Røren

Og Silje Flister fra Holvik ser vi nedenfor med sin vegetative dekorasjon.

Silje Flister

Både Therese og Silje har tidligere vært elever ved Vg2 blomsterdekoratør ved Ørsta vgs.

Fagprøven avholdes torsdag 24. og fredag 25. oktober, og følges tett av både lærere/ observatører fra Romsdal vgs og sensorer fra fagprøvenemnda.

fagprøve blomsterdekoratør

Sensorer og faglærer fra Romsdal vgs

Fra venstre Birgitte Lovise Urke, Siw Anette Ask Hovland (lærer ved Romsdal vgs), Ingunn Haukebø, Perdis Engeset Dankertsen, Kine Graaner Humberset og Hanne Steinvåg.

Vi følger opp med flere bilder fra resultatene etter denne spennende fagprøven.