Romsdal VGS > Nyheter > Fjelldag for byggfag

Avdelingsleder Bygg- og Anleggsteknikk
71 28 33 60 / Mob. 948 75 033

Fjelldag for byggfag

Onsdag arrangerte byggfagsavdelingen fjelldag for elever og lærere. 75 elever og 7 lærere tok med seg skreppa og ble kjørt ut i Malmedalen.

Turen gikk i naturskjønne omgivelser opp gangskaret og ned til gapahuken ved Øverlandsvannet. Både været og stemningen var upåklagelig.

Det dukket nok opp elementer av kappestrid underveis, for de første elevene var på plass ved gapahuken lenge før pølsene var klare.

Ved gapahuken ble det fyrt opp i grua og det ble grillet pølser til alle. Det kraftige stemmesurret i området bar et tydelig tegn om trivsel og godt humør i gruppa. Da den verste sulten var stilt ble det arrangert blåbærplukkekonkurranse.

Resultatliste:

1BA1 – 710 gram

1BA3 – 490 gram

2BY1 – 414 gram

2BY2 – 352 gram

1BA2 – 288 gram

Resultatene kan tyde på at ikke alle var like heldige med områdene de valgte seg ut.

Etter at den høytidelige premieseremonien var gjennomført ble seansen avsluttet og alle gikk godt fornøyde hvert til sitt.

fjelltur