Romsdal VGS > Nyheter > Gratulerer til Tora (3ID1) - vinner av talekonkurransen "Ta ordet"

Eva Torsetnes Eva Torsetnes
avdelingsleder idrettsfag/påbygging

Gratulerer til Tora (3ID1) - vinner av talekonkurransen "Ta ordet"

"Ta ordet" er en talekonkurranse hvor elever i videregående skole konkurrerer om å holde den beste talen, den er arrangert av Retorikkgruppen på Informasjons- og medievitenskap ved Universitetet i Bergen.

Vinneren fra Romsdal vgs, Tora Vingsand Syversen, 3ID1 seirende

På Romsdal vgs deltok ca. 250 elever, og årets tema var "MOT". En vinner ble plukket ut fra hver klasse, og disse gikk så til tre delfinaler på skolen. Hver delfinale kåret en vinner som så gikk til finalen som ble arrangert på "Plassen" i regi av Bjørnsonfestivalen.

De tre finalistene fra Romsdal vgs var:  Elin Husøy (3PB2), Emilie Faksen (2ID1) og Tora Vingsand Syversen (3ID1). I finalen deltok de tre elevene fra Romsdal vgs, og tre elever fra Molde vgs.

Det ble kåret en vinner fra hver skole, og fra Romsdal vgs gikk Tora Vingsand Syversen fra klasse 3ID1 seirende ut. Hun holdt en engasjerende tale om mobbing, som berørte mange.

Vi gratulerer!

Bilde av deltakere "Ta ordet" 2020