Romsdal VGS > Nyheter > Holdina Viola Klemm ny kantineleder ved Romsdal vgs

Holdina Viola Klemm ny kantineleder ved Romsdal vgs

Holdina Viola Klemm har fått jobben som kantineleder ved Romsdal vgs. Hun har vært vikar i denne stillingen gjennom byggeprosjektet, men nå gjøres stillingen fast.

Holdina er klar for å starte jobben med å flytte inn i den nye kantina ved Romsdal vgs etter jul. Holdina og Yodit har hatt tilhold i den gamle byggfaghallen ved Romsdal vgs, sammen med bibliotekar Anne Berit. Alle tre gleder seg til å starte flyttinga. Vi ser for oss å stenge kantina noen dager før jul, forteller Holdina. - Og så går det nok noen uker med å få startet nykantina etter jul. Vi håper å være klar til midten av januar, men både elever og ansatte må være forberedt på at det tar noen dager lenger. Vi får glede oss til mange gode tilbud ut over vinteren 2018. Noe av det første Holdina vil ta fatt i, er å etablere et kantineråd der elevenes stemme skal bli hørt.

Vi ønsker Holdina masse lykke, og gratulerer med jobben!