Romsdal VGS > Nyheter > "Kick-Off" for elevrådet!

Ivar Rød Ivar Rød
Anne Berit Svenkerud Halle
IKT-/spesialbibliotekar
Tove Regine Stranden Tove Regine Stranden
elev- og lærlingombod

"Kick-Off" for elevrådet!

Torsdag den 27.09 kl.08.15 - 11.45 samles hele elevrådet til oppstartsmøte i auditoriet.  Både elev- og lærlingombud Tove Regine Stranden og representanter fra Elevorganisasjonen (EO) deltar.

Elevrådsarbeid er viktig og ved vår skole ønsker vi å legge til rette for at elevrådet skal kunne delta aktivt og påvirke skolehverdagen.

Hvorfor? Vi velger å gjengi elev- og lærlingombudet Tove Regine Stranden sitt svar på spørsmål om hvorfor elevråd er viktig:  "- Jo, fordi elevar som blir tatt på alvor med sine saker, engasjerer seg meir. Når dei deltar aktivt i viktige saker på skolen, skjønar dei kva demokrati er."

En klassetillitsvalgt fra hver klasse skal møte. Er det forfall fra fast tillitsvalgt husk å sende vara.

Vel møtt!