Romsdal VGS > Nyheter > Plan for de to siste skoleukene

Plan for de to siste skoleukene

Her er plan for de siste to skoleukene ved Romsdal vgs

Uke 24 (8.-12. juni) blir det ordinær undervisning for alle elever. Noen elever er fortsatt utplassert i praksis i bedrift, mens de resterende møter på skolen etter vanlig timeplan. Vi ønsker å prioritere tid til sosiale aktiviteter for elevene slik at de får en god avslutning av skoleåret sammen med lærerne og klassen sin, men vil også bruke de siste dagene til å jobbe intensivt for å få på plass og sikre alle standpunktvurderinger fram til offentliggjøring 17. juni. Klagefrist på standpunktkarakterer er dermed satt til 27. juni (10 dager).

Uke 25 (15.-19. juni) vil bli ulik fra avdeling til avdeling. Elever ved Idrettsfag og påbygging har hatt en ekstra time i uka gjennom hele året og avspaserer fra og med tirsdag 16. juni. Det blir avslutning for Vg3 og Vg4 mandag 15. juni klokka 1500

Resten av elevene vil bruke mandag og tirsdag til avsluttende aktiviteter, med bla rydding inne og ute i egne undervisningsarealer. Med bakgrunn i at alle læreplanmål nådd og standpunkt er satt, vil elevene ved yrkesfag ha siste skoledag tirsdag 16. juni.

Lærerne skal forberede neste skoleår og evaluere koronaperioden mens dette enda er fersk kunnskap. Vi må vurdere hva som er gjort bra og hva vi eventuelt må justeres dersom vi får et nytt utbrudd av koronaviruset høsten 2020.

God sommer!