Romsdal VGS > Nyheter > Robert Andre Rishaug ny avdelingsleder ved Bygg- og anleggsteknikk

Ivar Rød Ivar Rød
Kjell Inge Ugelvik Kjell Inge Ugelvik
Ass rektor

Robert Andre Rishaug ny avdelingsleder ved Bygg- og anleggsteknikk

Robert Andre Rishaug (41) har takket ja til stillingen som avdelingsleder ved Bygg- og anleggsteknikk.
– Jeg er svært glad for å ha fått jobben, og gleder meg til å bygge en sterk fagavdeling for framtida, sammen med dyktige og engasjerte kolleger, forteller Rishaug.

Robert kom til Romsdal vgs fra stilling hos Christie & Opshal AS i 2001. Han kjenner derfor både skolen og avdelinga svært godt.

Robert er ingeniør i byggteknikk fra HiSt. Han tok PPU i Volda i 2006. Som avdelingsleder ønsker han å arbeide for at avdelinga og personalet skal få best mulige rammer og forutsetninger, slik at vi kan gjøre en best mulig jobb for elevene. Med bakgrunn som både fagarbeider og byggingeniør, brenner Robert for at bygg-bransjen skal få flest mulig elever med best mulig forutsetninger til å bli gode lærlinger, og etterhvert fagarbeidere.

- For meg er tanken på å være med på å forme avdeling for Bygg- og anleggsteknikk inn i den nye skolen veldig motiverende, sier Robert. Som avdelingsleder vil jeg prioritere jobben med å legge til rette for et faglig sterkt tilbud for bygg- og anleggsteknikk i Romsdalsregionen, samt å øke rekruttering av elever som søker til fagområdet i åra som kommer. Vi går en spennende tid i møte, med mange store og tunge utbyggingsprosjekter i vår region. Dette vil kunne gi en positiv opptur også for oss som utdanner fagfolket, avslutter Rishaug.

Robert tiltrer stillinga 1. februar 2018, og vi ønsker ham lykke til med den viktige jobben som avdelingsleder for Bygg- og anleggsteknikk.