Romsdal VGS > Nyheter > Skolen er stengt til over påske - Skriftlige eksamener er avlyst

Ivar Rød Ivar Rød

Skolen er stengt til over påske - Skriftlige eksamener er avlyst

Regjeringen viderefører alle koronatiltak, og holder skolene stengt til over påske, til og med 13. april.

Det er gjennomført sju dager med hjemmeskole ved Romsdal vgs så langt. Avdelingslederne har hatt jevnlig kontakt med alle sine lærere og alle kontaktlærere skal ha hatt kontakt med sine elever i løpet av disse dagene. Tilbakemeldingene er at hjemmeskole fungerer over all forventning, til tross for en del trøbbel med Itslearning sist uke.

Hvordan vi organiserer det digitale klasserommet/ hjemmeskolen kan du lese HER.

Nå vil skolen være stengt i enda en hel uke, fram til påskeferien. Så langt har vi opplevd å få svært god drahjelp fra foreldrene for å få til hjemmeskolen. Dette motiverer oss som jobber på skolen, og vi håper vi kan få denne støtten i uka fram mot påskeferien også. Så tar vi april og mai når den tid kommer.

MEN: Vi forstår at dette kan begynne å tære, både på tålmodighet og motivasjon. Her er de beste rådene fra oss ved Romsdal vgs:

• Kom til den digitale skolen til vanlig tid og logg deg på Itslearning og Teams fra klokka 0815.
  • Kom tidsnok til timene, helst logge deg på noen minutter før undervisningsøkta starter.
  • Jobb aktivt med oppgavene du får fra læreren din.
  • Ta pauser inn i mellom - dagene kan bli lange nok. Spesielt viktig med lunsjpause, som vanlig klokka 1145
  • Gjør deg tilgjengelig for vurdering. Jobb godt med fagene. Snakk med læreren din om du begynner å slite faglig.
  • Kom deg ut i frisk luft om ettermiddagen, men husk å følge rådene om å holde fysisk avstand til andre og ikke være mer mer enn fem sammen + VASKE HENDENE med en gang du kommer inn døra hjeme!!
  • Legg deg tidlig, og få nok søvn!

Mest mulig normalt liv holder vonde tanker på avstand. Dersom det begynner å bli vanskelig for deg, vil det alltid være noen å snakke med på skolen: SJEKK HER

Husk: etter Korona kommer Standpunktkarakter! Det er ditt ansvar å være til stede i det digitale klasserommet slik at læreren din kan vurdere arbeidet ditt sammen med deg!