Romsdal VGS > Nyheter > Studieorienteringsdag

Eva Torsetnes Eva Torsetnes
avdelingsleder idrettsfag/påbygging

Studieorienteringsdag

Mandag fikk alle elever på som går vg3 og vg4 besøk av representanter fra «utdanning i Bergen» som koordinerer Studieorienteringen på vegne av Universitetet i Bergen i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Dette er studenter som reiser rundt for å møte skoleelever og fortelle om sitt studiested.

Både universiteter, høyskoler og folkehøyskolene var med på studieorienteringen. Før lunsj hadde vi besøk av studenter fra 7 høyskoler, og etter lunsj møtte vi studenter fra 8 universitet. På bilder ser dere representantene fra universitetene: NTNU, Universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen, Universitetet i Sørøst-Norge, Universitet i Agder, Universitetet i Stavanger, Norges miljø- og biovitenskaplige Universitet og NORD Universitet.