Romsdal VGS > Nyheter > Velkommen til åpen skole 18. februar

Velkommen til åpen skole 18. februar

Mandag 18. februar fra klokka 17.00 åpner vi dørene for alle som er nysgjerrig på hva som befinner seg inne på skolen vår og hvilke utdanninger vi tilbyr fra høsten 2019.

Går du i 10. klasse og har lyst til å ta med foreldrene dine innom skolen vår? Er du foreldre til en ungdom, og ønsker å få vite litt mer om skolens tilbud? Eller er du bare litt nysgjerrig på hva som foregår i denne nye og spennende skolen?

Da er du hjertelig velkommen innom på besøk. Du vil få møte ansatte og flere av opplæringskontorene for de ulike bransjene vil også være til stede.

Du vil få se elever i aktivitet ved alle avdelinger, og du får nyttig informasjon om studietilbudene og mulighetene for jobb innen de forskjellige yrkene.

Det blir også mulig å kjøpe en kopp kaffi og litt å spise undervegs.

Åpen skole varer fram til klokka 20.00.