Romsdal VGS > Nyheter > Velkommen til hospitering 2019

Program hospitering Rvgs 2019
PDF-dokument - 537,82 kB

Velkommen til hospitering 2019

Vi ønsker elever i 10. klasse hjertelig velkommen til hospitering hos oss i perioden 11.-22. november (uke 46 og 47). Disse to ukene blir det mye spennende aktivitet ved Romsdal vgs.

Vi gleder oss til å få besøk og til la dere bli bedre kjent med Romsdal vgs og de utdanningsprogram vi har å tilby. I løpet av dagene hos oss vil dere få bedre innsikt i hva de enkelte programområdene innebærer, og et lite innblikk i livet ved skolen vår.

Ungdomsskoleelevene møter i kantina, og vi har opprop kl. 08.30 i det store amfiet rett innenfor hovedinngangen. I lunsjpausen klokka 1145 spanderer vi litt mat og drikke til alle som hospiterer hos oss.

Viktig informasjon
Skal du hospitere ved Idrettsfag (ID)? Husk å ta med treningstøy.
Skal du hospitere ved Teknikk og industriell produksjon (TIP) eller Bygg- og anleggsteknikk (BA)? Arbeidstøy og verneutstyr får du låne på verkstedene.

Program for hospiteringsdagene, med mye nyttig informasjon finner du i høyremargen på denne nettsida.

Velkommen!

Banner hospitering