Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Kontaktpersonar

Ivar Rød Ivar Rød
Rektor
71 28 33 01 /
Mob. 990 90 108
Send e-post

Julehilsen fra rektor

Takk til alle elever, foresatte, samarbeidspartnere og ansatte for et godt samarbeid i 2017!

Takk til alle som har bidratt, og fortsatt bidrar i byggeprosjektet, K104 – Nye Romsdal vgs, spesielt prosjektledelse og entreprenørene på byggeplassen. Nå skal elever og ansatte straks ta den nye skolen i bruk, noe vi gleder oss enormt til. Vi er takknemlige for det fantastiske privilegiet det er å se fylkespolitikere og –administrasjonen med fylkesrådmannen i spissen satse på skole på denne måten.

Takk ellers til alle skolens samarbeidspartnere som har støtte oss med både utstyr til læringsarbeidet og praksisplasser til elevene gjennom hele 2017. Uten et positivt næringsliv i regionen, ville det blitt utfordrende for oss å drive en god skole. 

Takk også til alle ansatte og elever som tålmodig har holdt ut gjennom hele byggeprosjektet. Vi står foran en krevende tid fra rundt påske og noen måneder over sommeren 2018. Da skal A- og B- blokka rives, med påfølgende stengte veger og parkeringsplasser. Vi har «stått han av» så langt – og greier noen måneder til… 

Jeg er takknemlig for å kunne gå inn i det nye året med kunnskap om at vi arbeider i en organisasjon preget av samarbeid, trygghet og arbeidsglede. Oppsummert viser elevundersøkelsen også i 2017 at det er høy trivsel i skolemiljøet ved Romsdal vgs. Vi har høy grad av gjennomføring, fraværet har gått kraftig ned og det er få elever som slutter hos oss i løpet av skoleåret. Dette er svært gledelig, og noe vi i fellesskap må arbeide for å støtte opp under og bevare. 

På vegne av oss ved Romsdal videregående skole ønsker jeg alle elever, foreldre og lokalsamfunnet rundt skolen en fredelig jul og et riktig godt nytt år! 

Ivar Rød

Rektor