Romsdal VGS > Om skolen > Finne fram > Åpen skole

Åpen skole

Romsdal vgs har flyttet inn i nytt bygg, og nå inviterer vi alle interesserte til orientering og omvisning i den nye skolen vår lørdag 10. februar 2018 kl 1000-1430

ny skole
åpen skole 2018
åpen dag 2018
åpen skole 2018

Hva kan du få oppleve denne lørdagen?

Fra klokka 1000 blir det «dropp inn» til vask og føn av hår i frisørsalongen, eller kanskje du heller kan tenke deg en flette i håret? Det er vil ikke være mulig å forhåndsbestille time i frisørsalongen.
Barn og unge opp til 16 år blir prioritert dersom det er kø.

Fra klokka 1000 blir det også mulig å bli med på guidet tur. Elever fra Vg2 reiselivsklassen vil ta deg med på en spennende spasertur gjennom store deler av skolen. Du får se nybygget og besøke elever i K-blokka (Design og håndverk og Innovasjon og ledelse), Fuglsethallen (Idrettsfag), G-blokka (Idrettsfag og Service og samferdsel) og E-blokka (Elektrofag).
Guidene vil orientere deg om skolens tilbud. Hver elev tar med seg grupper på ca 15 personer, og turen starter straks gruppa er fulltallig. Oppmøte i resepsjonen like ved hovedinngangen.

Småsulten? I kantina kan du kjøpe lunsj til skolepriser hele dagen. Vi selger pizza, risengrynsgrøt, baguetter og mye mer.

Klokka 1100 og 1200 blir det holdt to miniforedrag om skolen, byggeprosjektet og valget av massivtre som byggemateriale i det store auditoriet (ved hovedinngangen) v/ rektor Ivar Rød og ass rektor Kjell Inge Ugelvik.

Klokka 1200 vil avdelingslederne Tore Fosseide (Teknikk og industriell produksjon - TIP) og Martin Lyngstad (Elektrofag - EL) orientere interesserte elever og foreldre om det nyeste fagtilbudet ved skolen «TIP og EL treårig med spesiell studiekompetanse». Dette skjer i auditorium midi (ved siden av biblioteket) I andre etasje i nybygget.

Ellers er skolebygget åpent fra klokka 1000, så det er fritt fram å gå rundt og se og prate med våre elever og ansatte. Da vil du kunne:

• Sjekke ut det nye, flotte biblioteket vårt
  • Se hvordan vi jobber i skolens innovasjonsarena
  • Se skolens nye sveiseverksted og bilverksted i full drift
  • Mål blodtrykket hos elevene ved Helse og oppvekstfag
  • Bli med kjent med noen av våre ungdomsbedrifter og se butikken vår
  • Besøke en byggfagklasse i verkstedet og test deg selv som gravemaskinfører i simulator
  • Besøke stands der elever og lærere presenterer de ulike programområdene ved skolen

Elevene ved Romsdal vgs deltar hvert år i solidaritetsaksjonen Operasjon dagsverk (OD) i regi av Elevorganisasjonen. Høsten 2017 var vi opptatt med sluttføring av nybygget. Vi hadde derfor ikke kapasitet til å delta i OD i år. Elevrådsstyret har derfor bestemt at de slår seg sammen med russestyret og stiller som bøssebærere for solidaritetsprosjektet «Krafttak mot kreft» i regi av Kreftforeningen under Åpen skole. Vi håper alle våre gjester støtter opp om dette positive tiltaket.

Hvor finner du skolen?
For deg som ikke har besøkt oss før, ligger skolen ligger i Langmyrvegen 83 i Molde. Enkleste adkomst er via Frænavegen. Hovedinngangen (den oransje inngangsdøra midt på nybygget, sett fra Langmyrvegen) er åpen hele dagen. Her blir du møtt og hilst velkommen av våre hyggelige elever ved Service og samferdsel.

Ivar Rød Ivar Rød
Kjell Inge Ugelvik Kjell Inge Ugelvik
Assisterende rektor
Mob. +4792666940

Parkering

Dersom vi får veldig mange gjester denne dagen, kan det by på noe utfordringer med parkering. Vi ber om at våre gjester ikke fyller kundeparkeringa til Coop Prix. Det er heller ikke anbefalt å parkere i innkjørslene til våre gode naboer. Vi vil ellers hjelpe så godt vi kan med parkering på skolens område. Følg anvisning fra elevene som står parkeringsvakt. Parkeringsplasser finner du på kartet nedenfor.

Finne fram i nybygget