Romsdal VGS > Om skolen > Ledige stillinger

Ved Romsdal videregående skole har vi følgende ledige stillinger:

Programfaglærer ved Helse og oppvekstfag - midlertidig ett år. Undervisning av elever ved Vg3 fagopplæring i skole.
Søknadsfrist: 13. september 2020

Tilkallingsvikarer - Vi søker etter timevikarer som i har lyst til å engasjeres til korte og lengre oppdrag innen ulike fagområder ved Romsdal videregående skole, både undervisning i fag og miljøarbeid/ pedagogisk støttearbeid skoleåret 2020-21.

Søknadsfrist: 31. oktober 2020

Søknadsskjema og fullstendig utlysningstekst finner du på www.mrfylke.no/jobb

Ivar Rød Ivar Rød
Kjell Inge Ugelvik Kjell Inge Ugelvik
Assisterende rektor
Mob. +4792666940

Om skolen

Romsdal videregående skole er en stor og allsidig videregående skole i Molde med 190 ansatte og 845 elever.

Vårt mål er å være best når det gjelder kvalitet, kreativitet og kultur for læring - en skole som gjør elevene ettertraktet og kvalifisert for framtida. Våre ansatte er engasjerte medarbeidere med fokus på læring i klasserom og verksted samtidig som vi har et utbredt opplæringssamarbeid med lokalt næringsliv og deltar i ulike prosjekter, både på regionalt og nasjonalt nivå.

Om Molde & Romsdal