Kurs i salgsfaget

Eksamensforberedende kurs innen salgsfaget for voksne som ønsker å ta fagbrev. Kurset dekker den teoretiske delen av læreplanen for salgsfaget.

Praksiskandidat: For å kunne gå opp som praksiskandidat må du ha totalt 5 års praksis i 100% stilling. Praksisen må være dokumentert fra arbeidsgiver.

Her kan du regne ut praksisen din.

Teoretisk prøve: Før du kan melde deg opp til fagprøve må du ha bestått en teoriprøve. Kurset "Eksamensforberedende kurs for Praksiskandidater" gir undervisning i sentrale tema fra læreplan i fagplanen for salgsfaget. I tillegg blir det lagt opp til lesing på egen hånd.

Fagprøve: Når du har bestått teoriprøven og har oppnådd min 5 års relevant praksis i 100% stilling, kan du melde deg opp til fagprøve.

Vi tilbyr følgende:

• Du får gå opp til teorieksamen i salgsfaget etter endt kurs
  • Skolen hjelper deg med oppmelding til praktisk fagprøve etter endt kurs
  • Enkelte heldagsseminar og bedriftsbesøk
  • Forelesere fra lokalt næringsliv og videregående skole

Noen sentrale fagområder i kurset:

• Markedsstrategi, markedsføring og salgsarbeid
  • Salgsmetoder
  • Produktkunnskap
  • Helse, miljø og sikkerhet
  • Kommunikasjon og sosial samhandling
  • Teknologi og digitale ressurser

Undervisning: 1 formiddag pr uke.

Gratis undervisning for personer som har voksenrett. I tillegg kommer utgifter til bøker ca kr 450,- og avgift for oppmelding til privatisteksamen.

Oppstart: Høsten

Påmelding: De som er interessert og ønsker å melde seg på, går inn på www.vigo.no   (voksenopplæring/realkompetansevurdering).

Inntak: Vi vektlegger relevant arbeidserfaring ved opptak til kurset.

Nå har du sjansen!

Ann Torill Havnes Jørgensen