Romsdal VGS > Utdanningstilbud > Kurs for voksne > Aktuelle kurs > VG2 - Barne- og ungdomsarbeiderfaget

VG2 - Barne- og ungdomsarbeiderfaget

Vi planlegger oppstart av nye grupper innen Barn – og ungdomsarbeiderfaget for voksne som ønsker å ta fagbrev.

Kurset dekker den teoretiske delen av læreplanen for Vg2 helsearbeiderfaget og det undervises i fagene:

• Helsefremmende arbeid
  • Kommunikasjon og samhandling
  • Yrkesutøvelse
IMG_1959-200

Vi vektlegger at du har minimum 2 års relevant praksis eller oppnår 2 års praksis i løpet av utdanningen og at du har et arbeidsforhold til en arbeidsgiver ved inntak.

Her kan du regne ut praksisen din.

Kurset avsluttes med en tverrfaglig eksamen. Etter eksamen, melder skolen elevene opp til fagprøve, forutsatt at de har nok praksis.

Rammer for kurset:

• Det er undervisning 2 kvelder pr uke i 1 skoleår (4 undervisningstimer pr uke).
  • Du må gjennomføre 50 dager med praksis med fokus på læremåla på vg3 i løpet av skoleåret.
  • Kurset er gratis, men elevene må selv betale for bøkene.

Kursstart:

• Oppstart av nytt kurs i 2018.

Påmelding:

Vi tar inn søkere så lenge det er plass helt fram til oppstart. Påmelding skjer via nettsiden vigo.no. (Velg voksenopplæring /realkompetansevurdering).

Berit Storvik Lundenes
Avdelingsleder Helse og oppvekstfag