Eva Torsetnes Eva Torsetnes
avdelingsleder idrettsfag/påbygging

10-årsjubileum for idrettsfag!

Idrettsfag ved Romsdal vgs har feiret 10-årsjubileum og jubileet ble markert over to dager med blant annet foredrag og aktiviteter i Moldemarka.

10-årsjubileet ble markert over to dager. Her fra aktivitetsdagen ved Øverlandsvatnet.

Torsdag den 31. mai startet dagen med et historisk tilbakeblikk ved tidligere avdelingsleder Bjørn Are Hjelle og idrettsfaglærer Even Hollingen. Etterpå var det faglig fokus med følgende foredrag:

• «Ta tak selv! Venter du til trener’n sier «hopp», er du ikke utøver – du er «ut»: Kjell Marius Herskedal førsteamanuensis ved Høgskolen i Molde
  • «Doping»: Lars Vestad, informasjonsrådgiver i Antidoping Norge
  • "Kan basistrening gjøre deg til en bedre utøver?": Gunhild Hervik Thorbjørnsen,  Olympiatoppen Midt-Norge

Vi fikk også se videointervju med tidligere idrettsfagelever hvor de fortalte hva de husket best fra videregående skole, og sa litt om hva de har gjort etterpå…

Dagen ble avsluttet med en superkahoot i regi av Bjørn Are Hjelle, quizmaster ved Romsdal vgs.

Fredag den 1.juni hadde elever og lærere en fantastisk dag med aktivitetsløype i marka ved Øverlandsvatnet. Elevene var inndelt i lag på 6-9 stk., og fikk utdelt et kart med både aktivitetsposter og orienteringsposter som de skulle finne. Været var flott, og temperaturen høy. Lagene var innom ulike poster som: balanse, kajakkpadling, svømming, speedminton, pilkast, vannbæring, vedstabling, presisjonsskyting fotball, plankelegging….osv.

Vinnerlaget kom fra 2ID2 og bestod av følgende elever: Markus Svensli-Flo, Sander Haug, Martin Berg Kristiansen, Kari Moltubakk, Jonatan Øverås Orrem, Vegard Bakken Venaas, Jonas Løvik Jørgensen, Mari Olivie Male Skarvøy.

Gruppe 3ID1

Balanse- Birk Mordal Hilde 2ID1

Alle samlet

Alle samlet