Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Utdanningstilbud > Studieforberedende > Tekniske allmenne fag (TAF)

Tekniske allmenne fag (TAF)

Tekniske allmenne fag (TAF)

Høsten 2018 blir det ikke startet TAF ved Romsdal videregående skole. Vi har et tilbud innen elektro og TIP som vi mener er et bedre tilbud. Følg lenkene og vurder seriøst å søke ett av disse tilbudene.

TIP: https://romsdal.vgs.no/Romsdal-VGS/Utdanningstilbud/Studieforberedende/Studieforberedende-utdanningsprogram-Teknikk-og-industriell-produksjon-TIP

Elektro:https://romsdal.vgs.no/Romsdal-VGS/Utdanningstilbud/Studieforberedende/Studieforberedende-utdanningsprogram-Elektro-EL

Hvis du har plan om å bli ingeniør, eller bare vil ha spesiell studiekompetanse på en mere praktisk og interessant, måte er dette et utrolig godt alternativ.. Her slipper du religion og ekstra fremmedspråk.


TAF-gjengen på tur til Athen

Fjerdeårsklassen på TAF startet skoleåret med å ta av fra Årø Lufthavn med Athen som mål. Søndag 25.august tidlig om morgenen var det avreise til storbyen. Det skulle vise seg å bli fem meget innholdsrike dager som lå foran oss, med mange kjekke opplevelser og mye faglig påfyll. Både lærer og elever var enige om at turen var svært så vellykket og at vi hadde ervervet oss masse ny kunnskap.

Les meir

Kontaktpersonar

Tore Fosseide Tore Fosseide
Avdelingsleder
71 28 33 40 /
Mob. 971 75 537
Send e-post