Nyheter og aktiviteter

Nyheter og aktiviteter ved Avdelingen for Bygg- og anleggsteknikk.

Vi tar på oss eksterne oppdrag

Klassene ved bygg- og anleggsteknikk kan ta på seg eksterne byggeoppdrag nå i vårhalvåret. For at elevene våre skal få en allsidig og praksisnær opplæring, ønsker vi at de får delta på mindre, reelle byggeprosjekter.

Fjelldag for byggfag

Onsdag arrangerte byggfagsavdelingen fjelldag for elever og lærere. 75 elever og 7 lærere tok med seg skreppa og ble kjørt ut i Malmedalen.

Hagehytta - dag for dag 2017

I løpet av de to ukene vi får besøk av ungdomsskoleelever som vil prøve seg i et av byggfagene, vil vi bygge ei hytte helt fra grunnen av – og til ferdig produkt.

Erik tatt ut til VM i Telemark

Erik Kvernberg (18 år) er tatt ut til VM i Telemark for seniorer i franske La Plagne 15.-19. mars. Erik er elev ved VG2 Byggteknikk ved Romsdal vgs.

Er du elev på Bygg- og anleggsteknikk og skal søke om skole- eller læreplass?

Her finner elever på bygg- og anleggsteknikk viktig informasjon. 1.mars er søknadsfristen for å søke om skoleplass eller læreplass til høsten.

Hagehytta dag for dag 2016

Er du elev på bygg- og anleggsteknikk og skal søke om skole- eller læreplass?

Hagehytta - Dag for dag

I løpet av de to ukene vi får besøk av ungdomsskoleelever som vil prøve seg i et av Byggfagene, vil vi bygge ei hytte helt fra grunnen av – og til ferdig produkt.

Karrieredagene 2015

Karrieredagene 2015 som ble avholdt hos Brunvoll AS og Høyskolen i Molde ble en suksess.

Anleggsdag for vg1 Bygg og anleggsteknikk

Hvert år arrangerer Opplysningskontoret for anlegg og bergverk (OKAB) en dag for vg1 elevene hvor de informerer om anleggsfagene. Elever og lærere tilbringer en hel dag ved Molde Pukkverk i Årødalen.