Romsdal VGS > Utdanningstilbud > Yrkesfag > Elektrofag > Nyheter og aktiviteter

Nyheter og aktiviteter

Nyheter og aktiviteter ved Avdelingen for Elektrofag.

Aktivitetsdag for elektro og frisør

Fredag den 25.august hadde elektrofag sin årvisse aktivitetsdag i fjellet. Nytt av året var at frisørklassene deltok sammen med sine lærere.

Er du elev på elektro og skal søke om skole- eller læreplass?

Her finner elever på elektro viktig informasjon. 1.mars er søknadsfristen for å søke om skoleplass eller læreplass til høsten.

3-årig studieforberedende utdanningsprogram for Elektro og TIP

Fra høsten 2017 vil Romsdal vgs. starte et nytt utdanningstilbud for 24 elever innen programområdene EL og TIP.

Elektroelever på karrieredager på Brunvoll

Tirsdag, onsdag og torsdag i uke 37 deltok 10 av våre elektroelever på karrieredagene i regi av Molde Næringsforum.

Er du elev på elektro og skal søke om skole- eller læreplass?

Her finner elever på elektro, Vg1, Vg2 og Vg2 IKT, viktig informasjon. 1.mars er søknadsfristen for å søke om skoleplass eller læreplass til høsten.

Ny utsmykking av E-blokka

På nyåret begynte vg3 utstillingsdesign på et stort prosjekt i E-blokka på skolen. Klassen fikk en henvendelsen fra avdelingsleder, Martin Lyngstad, på elektrofag. Han ønsker at de skulle pynte opp de triste og hvite veggene i korridorene og i fellesarealene.

Reisebrev nr. 2 fra Leipzig

Her kommer nok et lite livstegn fra oss i Borsdorf. Vi er kommet til tirsdag og til siste uka av vårt opphold her i Tyskland.

Reisebrev fra Leipzig

Da er elever fra klasse Vg2 Data og elektronikk ved Romsdal vgs igjen på plass i Tyskland. Her har prosjektet vårt også i år fått en drømmestart med flott mottagelse i sommerlig vær. Vår kontakt, Thomas Bøttcher, møttes oss mandag ved ankomst Berlin, Schønefeld, og deretter tok vi høyhastighetstog til Leipzig og lokaltog en 20 minutters tid videre til utdanningssenteret i Borsdorf.

Aktivitetsdag ved Elektroavdelingen

Glimrende, supert, kjempeflott – superlativene satt løse idet årets aktivitetsdag ved elektroavdelingen ble oppsummert. Nok en gang hadde avdelingen gjennomført en vellykket fjelldag på årets kanskje fineste sensommerdag, fredag 23. august.