Romsdal VGS > Utdanningstilbud > Yrkesfag > IKT og medieproduksjon

IKT og medieproduksjon

Fra 17. august 2020 starter nytt programområde "Informasjonsteknologi og medieproduksjon" (IM) ved Romsdal vgs.

Vg1 informasjonsteknologi og medieproduksjon handler om hvordan teknologi, kommunikasjon og design preger og utvikler samfunnet. Programfagene skal bidra til at elevene utvikler praktiske ferdigheter, teknisk forståelse og kreativitet innenfor design, historiefortelling og programmering. Vg1 informasjonsteknologi og medieproduksjon skal forberede elevene på et samfunn og arbeidsliv i utvikling ved å gi dem kompetanse innenfor informasjonsteknologi, kommunikasjon og medieproduksjon (https://www.udir.no/lk20/ikm01-01/om-faget/fagets-relevans-og-verdier)

Fra høsten 2020 starter en klasse - 15 elever - ved Vg1. Disse elevene kan det påfølgende året gå videre på Vg2 Informasjonsteknologi fra høsten 2021.

Du finner mer om faget ved å følge lenkene i høyre marg i denne artikkelen.

Kjetil Myren Kjetil Myren
Avdelingsleder