Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Romsdal VGS > Nyheter

Informasjon koronavirus - oppdatert 250320

Skolen er stengt til over påske - Skriftlige eksamener er avlyst. Regjeringen viderefører alle koronatiltak, og bestemte i dag at barnehager og skoler skal være stengt til over påske, til og med 13. april.

Les meir

Skolen er stengt til over påske - Skriftlige eksamener er avlyst

Regjeringen viderefører alle koronatiltak, og holder skolene stengt til over påske, til og med 13. april.

Les meir

Behov for noen å snakke med?

Selv om hovedinntrykket er at hjemmeskole går bra, og over all forventning, så kan det være elever som synes dette ikke er helt greit. Da skal du vite at det er mange ved Romsdal vgs som ønsker å hjelpe deg.

Les meir

Varselbrev til elever

Etter opplæringsloven har elevene rett til å få skriftlig varsel dersom de står i fare for å ikke få termin- og/eller standpunktkarakter i fag, eller nedsatt orden og adferdskarakter. Med bakgrunn i ekstraordinære forhold, med hjemmeskole denne våren, blir det ekstra viktig å følge opp elever som kan komme i en slik situasjon. Skolen har derfor innført midlertidige prosedyrer for utsending av varselbrev til elevene våren 2020.

Les meir

iPakk UB og Marimo UB videre til NM

Tre ungdomsbedrifter fra Innovasjon og ledelse ved Romsdal vgs har tatt mange pallplasseringer i fylkesmesterskapet i ungdomsbedrift for Møre og Romsdal.

Les meir

Informasjon om hjemmeundervisningen ved Romsdal vgs

Lærerne ved Romsdal vgs har i dag 13. mars lagt planer for hvordan hjemmeundervisningen vil foregå de to neste ukene.

Les meir

Treningsparken er stengt

Med bakgrunn i smittefare er treningsparken vest for Romsdal vgs stengt for all bruk.

Les meir

Informasjon fra skolehelsetjenesten og PPT

Molde kommune og helsesykepleier Maja ønsker å sende ut en viktig melding til alle elever og foreldre nå som skolen er stengt.

Les meir

Fraværsføring i koronasituasjonen

Skoleeier har sendt ut følgende føringer for fraværsføring i koronasituasjonen. Disse gjelder til de erstattes av nasjonale føringer.

Les meir

Karriere og sosialpedagogisk veiledning

Rådgiverne i elevtjenesten er tilgjengelig for karriere- og sosialpedagogisk veiledning for våre elever i hjemmeundervisningsperioden.

Les meir