Romsdal VGS > Nyheter

Skoleturnering i fotball

Torsdag 6 des 2018 ble det arrangert skoleturnering i fotball for jenter og gutter mellom Ulsteinvik, Ålesund og Romsdal vgs Idrettsfag i Sunnmørshallen i Ålesund.

Elektrofag med toppidrett

Er du interessert i å velge elektrofag og samtidig driver seriøst innen en idrettsgren? Nå kan du velge Vg1 elektrofag med toppidrett.

Marthe Outzen ny leder av skoleutvalget

Fylkesrådmannen i Møre og Romsdal fylkeskommune oppnevner Marthe Outzen som nytt medlem av skoleutvalget ved Romsdal vgs. Fra desember 2018 er hun ny leder av skolens utvalg.

Undervisningsevalueringa 2018

Det er politisk vedtatt at videregående skoler i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei evaluering av undervisninga hvert skoleår. Målet med undervisningsevalueringa er at den skal være ett verktøy for kvalitetsutvikling av den videregående opplæringa. Resultatene vil bli brukt i utviklingsarbeid mellom lærer og undervisningsgrupper, og mellom lærer og nærmeste leder. Rambøll Management Consulting bistår fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Informasjon om kvitteringer fra VIGO

Ved en feil har det blitt sendt ut kvitteringer til elevene fra VIGO.

Even, 1ID2, spilte om medalje i junior-VM i undervannsrugby

Even Søvik, klasse 1ID2, var en av tre spillere fra Molde UVK som spilte om medalje i junior-VM i undervannsrugby forrige helg.

Ingela, 1ID2, med NM-gull i boksing!

Ingela Ørstavik Eikrem, klasse 1ID2, tok i helgen gull i NM i boksing. Mesterskapet ble avholdt i Drøbak.

Amanda, 2ID1, vant under Norgesfinalen i turn!

Amanda Nes Bjørsvik, i klasse 2ID1, gjorde i helga comeback i Norgesfinalen i turn. Hun vant finalen i skranke i klasse 3.

Nytt elev- og lærlingombod i Møre og Romsdal

Anita Alnes Solevåg er nytt elev- og lærlingombod. Ho er også mobbeombod for alle i vidaregåande opplæring.

Hospitering på idrettsfag

Denne uken har idrettsfag besøk av ca. 160 elever fra ungdomsskoler i Romsdalsregionen.