Romsdal VGS > Nyheter

Ledig undervisningsvikariat matematikk og naturfag

Ved Romsdal vgs er det fra nyttår, 2020 ledig vikariat for lærer i matematikk og naturfag. Stillingens varighet er i første omgang fram til sommerferien 2020.

Informasjon til elever og foresatte om undervisningsevalueringa 2019

Undervisningsevalueringa vil ved Romsdal videregående skole bli gjennomført i perioden 2. - 9. desember 2019. Hver elev skal gjennomføre fra en til tre evalueringer, avhengig av hvilke fag som er "plukket ut"; alle lærere skal evalueres én gang.

Hospitering ved idrettsfag

Vi har mange elever fra 10. klasse ved ungdomsskolene i regionen som besøker oss i uke 46 og 47. Her finner du noen bilder fra hospiteringa ved idrettsfag.

Velkommen til hospitering 2019

Vi ønsker elever i 10. klasse hjertelig velkommen til hospitering hos oss i perioden 11.-22. november (uke 46 og 47). Disse to ukene blir det mye spennende aktivitet ved Romsdal vgs.

Elevundersøkelsen 2019

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Fagprøve i blomsterdekoratørfaget

Torsdag og fredag denne uka avlegger fire kandidater fagprøve i blomsterdekoratørfaget. At fagprøven gjennomføres ved Romsdal vgs anser vi som en anerkjennelse av at skolen skal tilby Vg2 Blomsterdekoratør fra høsten 2021.

Saling på framsida av skolen

Du har kanskje sett at det foregår elevaktivitet på plenen på framsida av skolen i dag? Dette er elever fra Bygg- og anleggsteknikk som lærer seg å sette opp saling.

Besøk av lærere fra Tanzania

Tirsdag i høstferien fikk skolen besøk av en gruppe lærere fra Tanzania, lærere som er studenter ved et videreutdanningsløp i spesialpedagogikk i hjemlandet. Nå er de på et tre måneders opphold i Molde i forbindelse med et samarbeidsprosjekt med Høgskolen i Molde.

Invitasjon til informasjonsmøte i 1ID1 og 1ID2

Foresatte og elever inviteres herved til informasjonsmøte for klasse 1ID1 og 1ID2 onsdag den 18. september kl. 18.00 - ca. 19.30.

Eskild Eriksen Sørflaten er årets vinner av Ta ordet! Ved Romsdal vgs

Gledesbudskap fra Eskild Eriksen Sørflaten fra 3id2, årets vinner av Ta ordet! Ved Romsdal vgs