Romsdal VGS > Nyheter

"Grill en prest!"

Finnes Gud? Hvor gammel er Gud? Er vitenskap og religion motsetninger? Er du for eller mot abort? Hva er meningen med livet? Er alle religioner like viktige? Ville du viet homofile?

Parkering 2018

Fra mandag 22. januar vil vi starte opp igjen med parkeringskontroll ved Romsdal vgs. Parkering på skolens område uten gyldig oblat eller utenfor parkeringssoner vil medføre kontrollavgift (parkeringsbot). Vi ber ansatte, elever og besøkende om å gjøre seg kjent med, og følge skiltinga på skolens område!

Ledig stilling som kantinemedarbeider

Romsdal videregående skole har ledig stilling som kantinemedarbeider i 60 % stilling, med tiltredelse så snart som mulig.

Ledig stilling som rådgiver ved skolens kompetansesenter

Ved Romsdal vgs er det ledig stilling som rådgiver ved skolens kompetansesenter.

No kan du søke vidaregåande opplæring

Det er no opna for å søke om vidaregåande opplæring på vigo.no

Tilbodshefte til vidaregåande opplæring 2018/2019 er no tilgjengeleg

I heftet finn du alle undervisningstilboda til dei vidaregåande skolane i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Frist for å søkje vidaregåande opplæring er 1.februar 2018,  for dei som søkjer om fortrinn eller individuell behandling og for opplæringskontrakt.

For ordinære søkjarar er fristen 1.mars 2018.

Juleverksted på DH

Fredag 15.desember hadde vg1 Design og håndverk og Interiør og utstillingsdesign juleverksted.

Flott utsmykking i G-blokka

Vi har vært så heldig å få hjelp fra Interiør og utstillingsdesign, 2IU1, med å smykke ut 2. etasje i G-blokka.

Holdina Viola Klemm ny kantineleder ved Romsdal vgs

Holdina Viola Klemm har fått jobben som kantineleder ved Romsdal vgs. Hun har vært vikar i denne stillingen gjennom byggeprosjektet, men nå gjøres stillingen fast.

Hagehytta - dag for dag

I løpet av de to ukene vi får besøk av ungdomsskoleelever som vil prøve seg i et av byggfagene, vil vi bygge ei hytte helt fra grunnen av – og til ferdig produkt.