Romsdal VGS > Nyheter

Fylkesmesterskap for TIP-fag

Torsdag 14. februar arrangerte Romsdal vgs fylkesmesterskap for TIP-fag. Elever fra hele fylket konkurrerte i maskinering, sveising, industrimekaniker og kjøretøy. Romsdal vgs fikk pallplassering i alle faga.

Velkommen til åpen skole 18. februar

Mandag 18. februar fra klokka 17.00 åpner vi dørene for alle som er nysgjerrig på hva som befinner seg inne på skolen vår og hvilke utdanninger vi tilbyr fra høsten 2019.

Velkommen til ny elevkveld onsdag 20. februar!

Da nærmer det seg tid for en ny elevkveld på skolen. Onsdag den 20.februar inviterer vi til middag, sosialt samvær, biljard, film, FIFA på storskjerm og to kurs: "Jobbsøknader og CV" og "Innføring i mindfulness"!

Russ og vaksine mot hjernehinnebetennelse

For å få vaksine mot hjernehinnebetennelse må du selv bestille time. Time får du ved å ta kontakt med vaksinasjonskontoret i Molde. Der bestiller du time til meningokokkvaksine mot hjernehinnebetennelse.

Velkommen til elevkveld onsdag 23.januar!

Tusen takk til alle som deltok på undersøkelsen vår om elevkveld. Den viste at elevkveld er noe en god del av elevene våre ønsker - så nå drar vi det hele igang!

"Grill en prest!"

Har du bevis for at Gud finnes? Er Gud nødvendigvis hankjønn? Hva mener du om abortdebatten? Hva er ditt syn på sex før ekteskapet? Vil du vie homofile? Kan vi tro på både religion og vitenskap? Hvorfor ble du prest?

Informasjonsmøte for foresatte til elever på vg2 idrettsfag

Tid: Mandag 21. januar kl. 18.00. Sted: Store auditorium på Romsdal vgs, bruk hovedinngangen i nybygget

Skal du søke vidaregåande opplæring?

No er tilbodshefte til vidaregåande opplæring 2019/2020 tilgjengeleg. I heftet finn du alle undervisningstilboda til dei vidaregåande skolane våre.

Julehilsen fra rektor

Første året i nytt skolebygg er snart over, og vi ved Romsdal vgs føler på en ydmykhet over å være de heldige som er blitt prioritert. Jeg innleder julehilsenen dette året med å sitere tidligere rektor, Einar Skaldhaug. Etter å ha brukt nyskolen fra 1962, uttalte han følgende i Romsdal folkeblad: "Det har vært et hektisk, men godt år"

Daniel med seier i NM!

Daniel Bolme i klasse 2ID2 deltok i NM i benkpress utstyrsfritt i Bergen i begynnelsen av desember,  og vant sin klasse med et løft på 122,5 kg.