Romsdal VGS > Nyheter

Skoleskyss i vgs

Som elev i vgs kan du ha rett til fri skoleskyss. Søk om skolekyss nå - ikke bli stående igjen når bussen har gått!

Skolestart - 17. august 2020

Oppdatert 12. august 2020: Alle søkere til videregående skoler i Møre og Romsdal har nå fått melding om 2.gangs inntak. I denne nettsaka finner du informasjon om inntak, ventelister og skolestart ved Romsdal vgs.

Stilfull avslutning ved Romsdal vgs

Mandag 15.juni hadde vi avslutning for våre avgangselever i skolens aula. Nærmer 200 elever og ansatte var tilstede ved avslutningen.

Klage på standpunktkarakter?

Du kan klage på standpunktkarakter dersom du mener at læreren din ikke har fulgt reglene for karaktersetting. Du kan også klage dersom du ikke har fått standpunktkarakter. Dersom du er under 18 år, kan dine foresatte klage på vegne av deg. Fra du er 18 år, er du selv ansvarlig for å klage.

Plan for de to siste skoleukene

Her er plan for de siste to skoleukene ved Romsdal vgs

Skolen åpner for alle elever fra mandag 8. juni

Fra mandag 8. juni kjøres skoleskyssen med normal kapasitet. Da skal alle elever ved Romsdal vgs komme på skolen som normalt.

Ny app for å låne e-bøker i Møre og Romsdal

Frå 25. mai kan du laste ned appen BookBites for å låne e-bøker frå biblioteka i Møre og Romsdal.

Fravær og karakterer

Fravær i perioden 13. mars og ut skoleåret vil ikke bli ført på vitnemålet eller kompetansebeviset. Fravær i denne perioden vil heller ikke regnes som udokumentert etter reglene om fraværsgrensen i videregående skole. Dette betyr IKKE at elever slipper å møte til planlagte aktiviteter, hverken hjemme eller på skolen. Fravær vil kunne få konsekvenser for både fagkarakter og karakter i orden/ adferd.

Tilkallingsvikar til renhold Romsdal vgs

Vi har behov for personer som ønsker å utføre renhold ved Romsdal videregående skole.

En meters-regelen fører til redusert kapasitet på skolebuss og hurtigbåt

Når skolene starter denne uken, vil det tidvis kunne bli problem med å få plass til alle på skolebussen og hurtigbåtene, både til og fra skolen.