Romsdal VGS > Nyheter

Nytt skoleår i nytt bygg ved Romsdal vgs

Årets kull er det første som starter skolegangen i det nye hovedbygget ved Romsdal vgs. I dag starter resten av skoletida di, sa rektor Ivar Rød i sin velkomsttale til de 829 elevene som møtte til første skoledag.

Informasjon om skolestart

Her finner du viktig informasjon om hva som må være klart før skolestart 20. august.

Oppmøte - skolestart 20. august 2018

Her finner du når og hvor du skal møte opp til skolestart ved Romsdal videregående skole, mandag 20. august.

Søk støtte fra Lånekassen nå

Elever kan søke om støtte fra Lånekassen for neste skoleår dersom de har fått skoleplass og har takket ja til plassen.

Telefonvakt for Oppfølgingstjenesta i Romsdalen sommeren 2018

Oppfølgingstjenesta i Molde, Aukra, Midsund, Nesset, Fræna, Eide, Rauma og Vestnes er å treffe på telefon i sommer hvis det er noen som har behov for kontakt.

Høytidelig avslutning for avgangsklassene

Onsdag den 20. juni ble det arrangert avslutning for avgangsklassene på skolen. Arrangementet ble holdt i skolens nye kantine og ble en minneverdig avslutning på mange års skolegang.

Kantineundersøkelse for elever og ansatte

Vi ønsker å få tilbakemelding på hvor fornøyd elever og ansatte er med skolens kantinetilbud. Vi ønsker og innspill til tiltak som kan gjøre kantinen enda mer attraktiv.

Avslutning for avgangsklassene

Onsdag den 20. juni kl.18.00 ønsker vi velkommen til avslutning for avgangsklassene.

10-årsjubileum for idrettsfag!

Idrettsfag ved Romsdal vgs har feiret 10-årsjubileum og jubileet ble markert over to dager med blant annet foredrag og aktiviteter i Moldemarka.

Friluftslivgruppa på tur til Alnestind

Friluftslivgruppa har vært på topptur til Alnestinden, 1665 m.o.h, i strålende vær. Noen elever fra gruppa bredde/friluftsliv benyttet finværet til en siste topptur før de tar sommerferie.