Romsdal VGS > Nyheter

Design og Håndverk på Romsdalsmuseet

Begge vg1 klassene og Interiør og utstillingsdesign benyttet en dag i begynnelsen av september til felles læring og aktiviteter på Krona, Romsdalsmuseet. De besøkte Jubileumsutstilling Molde 275 år og koste seg ute med lek og sosialt samvær.

Første møte for elevrådet

Fredag ble skoleårets første elevråd arrangert og Lars Georg Kalseth (2EL1) ble valgt som leder av elevrådsstyret. Valg av nestleder og andre styreverv vil skje i først møte for elevrådsstyret.

Ta ordet!

Fredag 8.9 ble Ida Rishaug fra klasse 3ID2 kåret til skolevinner i Ta ordet! Dette er en konkurranse i retorikk, talekunst, som Universitetet i Bergen arrangerer.

Tore Petterson på besøk på HO

Helse- og oppvekstfag hadde onsdag den 6. september besøk av Tore Petterson. Han holdt foredrag for elevene om det å være annerledes og om mobbing.

Stor oppslutning om skolevalget!

Ved Romsdal vgs ble Høyre største parti, mens Venstre og Arbeiderpartiet kom på 2. og 3. plass. Hele 92,5 % av elevene stilte opp og stemte ved vår skole!

Aktivitetsdag for elektro og frisør

Fredag den 25.august hadde elektrofag sin årvisse aktivitetsdag i fjellet. Nytt av året var at frisørklassene deltok sammen med sine lærere.

Skolestart med fjelltur for 2ID2

Klasse 2ID2 startet skoleåret med en kjempefin tur i nærområdet.

Velkommen til kantina!

Da er skoleåret i gang og vi i kantina ønsker dere alle hjertelig velkommen innom, enten du kjøper mat hos oss eller har med matpakke. Vår felles kantine og bibliotek skal være et hyggelig oppholdsrom for å slappe av, spise og jobbe med skolearbeid.

Velkommen til skolestart

Første skoledag for alle våre elever er mandag den 21.august.

Sommerarbeid i nybygget - Romsdal vgs

Det er fortsatt ferieavvikling i nybygget ved Romsdal vgs, og relativt lav aktivitet. I et nesten sommertomt bygg, møtte vi denne uka lærling Tonje Kleveland og sommervikar Jarl Honningsvåg Erlien i arbeid med sluttdetaljer på gulvet i området rundt hovedinngang, resepsjon og kantina. Totalt har 11 lærlinger arbeidet på nybygget ved Romsdal vgs.