Romsdal VGS > Nyheter

Romsdal vgs. gjorde det bra i norgesmesterskapet for yrkesfag!

Elever fra Romsdal vgs har deltatt i norgesmesterskapet for elever innen sveis og industrimekanikk på Hamar med gode resultater. Jonas Førde fikk en fin fjerdeplass og Anton Nautnes endte opp med en sterk andreplass.

Trivselsdager for eldre på HO

Alle de tre Helse- og oppvekstklassene har denne uken hatt besøk av Dagsenteret på Skåla. Tema for dagene har vært trivsel for eldre.

Romsdal vgs nominert til "Årets trebyggeri 2017"

Treteknisk og TreFokus vil i samarbeid med Byggeindustrien dele ut prisen Årets trebyggeri 2017 på Byggegallaen den 14. mars. Juryen har nå gått gjennom et stort antall prosjekter som er ferdigstilt i 2017, og har plukket ut tre kandidater til prisen. Romsdal vgs et av de nominerte byggene.

Informasjonsmøte om praksiskandidatkurset i salgsfaget

Det er Informasjonsmøte onsdag den 14.februar kl.18.00 om Praksiskandidatkurset i Salgsfaget på Romsdal videregående skole.

Informasjonsmøter vg2 idrettsfag

Idrettsfag arrangerer informasjonsmøter for klasse 2ID1 og 2ID2 torsdag den 15. februar. Møtet er for elever med foresatte.

Ungdata - kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår

Hvordan er det å vokse opp i vårt nærområde? Ungdataundersøkelsen gir oss verdifulle data om elevers velferd. Undersøkelsen gjennomføres uke 7 på Romsdal vgs. Alle elever på vg1, vg2 og vg3 deltar. Deltakelse er selvfølgelig frivillig, men vi oppfordrer flest mulig til å bli med. Vi ønsker elever og ansatte lykke til med gjennomføringa!

Sjef i eget liv?

Vet du hva det koster å ha et forbrukslån? Hvordan kan man spare? Har du mulighet til å skaffe egen bolig når du er 25 år?

Romsdal vgs. til topps i fylkesmesterskapet for yrkesfag!

Skolen stilte i år med deltakere i sveisefaget og industrimekanikerfaget og både Jonas Førde og Anton Nautnes gikk til topps i sine klasser.

Romsdal vgs åpner dørene lørdag 10.februar

Vi har flyttet inn i nytt bygg, og nå inviterer vi alle interesserte til orientering og omvisning i den nye skolen vår lørdag 10. februar 2018 kl 1000-1430

Redesign og gjenbruksprodukter under Klimafestivalen

I forbindelse med Klimafestivalen, deltok vg1 elever på Design og håndverk med redesign og gjenbruksprodukter i en utstilling på Krona lørdag 27.01.