Romsdal VGS > Nyheter

Hagehytta - dag for dag

I løpet av de to ukene vi får besøk av ungdomsskoleelever som vil prøve seg i et av byggfagene, vil vi bygge ei hytte helt fra grunnen av – og til ferdig produkt.

Gull til dansere fra Romsdal vgs

Norges danseforbund arrangerte lørdag norgesmesterskap i «urbane stiler». I klassen Hip Hop Duo for senior gikk gullet til Eskild Eriksen Sørflaten og Jakob Oteilus Flovikholm. Eskild er elev i klasse 1ID2 på Idrettsfag og Jakob er elev i klasse 1IL1 på Innovasjon og ledelse, vi gratulerer!

Robert Andre Rishaug ny avdelingsleder ved Bygg- og anleggsteknikk

Robert Andre Rishaug (41) har takket ja til stillingen som avdelingsleder ved Bygg- og anleggsteknikk.
– Jeg er svært glad for å ha fått jobben, og gleder meg til å bygge en sterk fagavdeling for framtida, sammen med dyktige og engasjerte kolleger, forteller Rishaug.

Husk å søke om stipend

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2017.

Hospitering

I uke 46 og 47 ønsker vi elever i 10. klasse hjertelig velkommen til å bli bedre kjent med vår skole og de utdanningsprogram vi har å tilby. I løpet av dagene hos oss vil dere få bedre innsikt i hva de enkelte programområdene innebærer, og et lite innblikk i livet ved Romsdal videregående skole.

Her finner du program og annen viktig informasjon.

Husk at de som skal på idrettsfag må ha med seg treningstøy. Arbeidstøy og verneutstyr får du låne på verkstedene.

Vi har tatt over nybygget

Dette er en merkedag når vi skal skrive historien om Romsdal vgs. I dag, 6. november 2017 har byggherre Møre og Romsdal fylkeskommune tatt over nybygget ved Romsdal vgs. Bygget blir umiddelbart gitt videre til skolen, og vi starter innflytting av møbler og utstyr så snart vi kan.

"Politi på skolen"

Onsdag den 8.november og annenhver onsdag ut året fra kl. 11.15 og 12.15 vil skolen vår få besøk av politiet. Dette er en del av satsingen "Politi på skole" som skal være et lavterskel tilbud for alle elever, ansatte og foreldre.

Elevundersøkelsen 2017

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elevene får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre. I Møre og Romsdal er det lagt opp til at alle elevene i videregående opplæring skal delta i Elevundersøkelsen. Ved Romsdal videregående skole skal den gjennomføres i perioden mellom mandag 30. oktober og fredag 10. november

Spenning i biologien

I dag tirsdag hadde elevene i biologi besøk av reptilkjenner Bjørn Grüner.

Ledig undervisningsstilling

Vi har ledig undervisningsstilling i engelsk og norsk