Skolehelsetjenesten

Skolens helsesykepleier heter Maja Aurstad og har kontor sammen med Elevtjenesten i 1.etasje i A-blokka i Langmyrvegen.

Helsesykepleier er på skolen mandag, tirsdag og torsdag samt tilgjengelig på SMS fredager.

Mandag kl. 0830-1430

Tirsdag kl. 0830-1430

Torsdag kl. 0830-1300

Send gjerne sms, epost eller ring for time. Det er også mulig bare å møte opp.

Har du spørsmål eller bekymringer rundt fysisk eller psykisk helse, kosthold, spiseproblematikk, søvn, tobakk, alkohol, vold, seksuelle overgrep, har vansker hjemme – eller bare opplever noe som ikke er greit, er du velkommen til å ta kontakt! Du kan få råd og veiledning og eventuelt bli henvist videre om det er nødvendig. Helsesykepleier har taushetsplikt.

Alle elever og foresatte er velkomne til å ta kontakt.

Helsesykepleier Maja Aurstad

mobil: 476 33 622

Fast tlf.: 71283410

Epost: maja.aurstad@molde.kommune.no

I tillegg til helsesykepleiertjeneste ved skolen, finnes Helsestasjon for Ungdom i Molde sentrum. Dette er et tilbud som ungdom kan oppsøke etter skoletid.

Ved Helsestasjon for Ungdom kan man snakke med både lege, psykolog og helsesykepleier. Helsestasjonen er åpen mandag og torsdag kl. 14-16.

Helsestasjon for ungdom i Molde Tlf: 71 11 12 56

Snarveier