Skolehelsetjenesten

Skolens helsesykepleier Maja Aurstad er ute i permisjon, men sykepleier May-Kristin Bjørnerem og helsesykepleier Anne Reidum Rottem vil være der i stedet. Du vil finne vårt kontor sammen med Elevtjenesten i 1. etasje i A-blokka i Langmyregen. 

Vi er tilgjengelig: 

Mandag kl. 08:30-15:00 : May-Kristin Bjørnerem 

Tirsdag kl. 08:30-15:00 : May-Kristin Bjørnerem 

Onsdag kl. 08:30-15:00 : May-Kristin Bjørnerem 

Torsdag kl. 08:15:14:45 : Anne Reidun Rottem 

Fredag er vi ikke på skolen, men vi er tilgjengelig på telefonen. 

Send gjerne sms, epost eller ring for time. Unngå å møte opp direkte på kontoret uten timeavtale på grunn av koronasituasjonen. 

Har du spørsmål eller bekymringer rundt fysisk eller psykisk helse, kosthold, spiseproblematikk, søvn, tobakk, alkohol, vold, seksuelle overgrep, har vansker hjemme, eller bare opplever noe som ikke er greit, er du velkommen til å ta kontakt! Du kan få råd og veiledning og eventuelt bli henvist videre om det er nødvendig. Vi har taushetsplikt! 

Alle elever og foresatte er velkommen til å ta kontakt.

 Sykepleier May-Kristin Bjørnerem  

mobil: 476 33 622  

e-post: may-kristin.bjornerem@molde.kommune.no  

 Helsesykepleier Anne Reidum Rottem  

mobil: 916 12 195  

e-post: anne.rottem@molde.kommune.no  

I tillegg til helsesykepleiertjeneste ved skolen, finnes Helsestasjon for Ungdom i Molde sentrum. Dette er et tilbud som ungdom kan oppsøke etter skoletid.

Ved Helsestasjon for Ungdom kan man snakke med både lege, psykolog og helsesykepleier. Helsestasjonen er åpen mandag og torsdag kl. 14-16.

Helsestasjon for ungdom i Molde Tlf: 71 11 12 56

Snarveier

Kontakt