Åpen skole 10. februar

Torsdag 10. februar kl 16-19 åpner vi dørene for alle 10. klassinger og foreldre som vil komme på besøk for å bli bedre kjent med tilbudene ved skolen.

Snart går søknadsfristen ut for videregående opplæring. Innen utgangen av 1. mars skal alle 10. klassinger ha tatt det store valget. Mange opplever at dette er litt vanskelig. Derfor åpner vi dørene torsdag 10. februar kl 16-19 slik at 10. klassingene kan ta med seg foreldrene og stikke innom på uformelt besøk for å bli bedre kjent på skolen vår og med de utdanningstilbudene du kan velge i hos oss.

Da kan du droppe innom, og så har vi guider som hjelper deg videre dit du tenker det kan være interessant å gå. Du kan besøke ulike deler av skolen, møte elever og lærere, treffe representanter for bedriftene vi utdanner fagarbeidere til og snakke med avdelingsledere og rådgivere. Målet er at både foreldre og 10. klassinger skal få oppleve skolen på nært hold, og få god informasjon om fagretninger og utdanningsprogram.

Det er parkering på baksiden av skolen, og alle dører skal stå åpne denne ettermiddagen.

Åpen dag er et samarbeid med Molde videregående skole. Dette er en unik mulighet til å ta en tur til Molde og besøke begge skolene på samme dag.

Velkommen!