Følg drømmen - ikke strømmen!

I Norge er det behov for 2500 nye sjåfører hvert år. Som et ledd i rekruttering arrangerer Norges Lastebileier-Forbund, NHO Transport og opplæringskontor en landsdekkende turne. Tirsdag fikk Romsdal vgs besøk.

Med start i Tromsø 11. oktober og avslutning på Norges varemesse Lillestrøm 28. oktober, treffer de mellom 3-4 000 ungdommer.

Tirsdag 19. oktober kom turneen til Romsdal vgs. Over 250 inviterte ungdomsskoleelever og elever fra Romsdal vgs avd TI var innom.

Dagen startet med åpning av Simon Kleiveland, alias Kent-Simon, før Nikita fikk et fullsatt auditorium til å danse yrkessjåførdansen.

Representanter fra lastebileierforbund, bedrifter, opplæringskontor og kjøreskole informerte om muligheter i transportyrket.
Ute fikk elevene mulighet til å prøve lastebilsimulator i turnetrailer, kjetting konkurranse, simulator opplæringskontor og info fra bedrifter før det ble grillet og servert lunsj