Hjemmeskole fra onsdag 28. april og ut uka

Med bakgrunn i den uoversiktlige smittesituasjonen som har oppstått ved Romsdal vgs denne uka, med mange elever og ansatte i karantene og ventekarantene, anbefaler kommuneoverlegen i Molde at vi går over på hjemmeskole for alle elever fra og med onsdag 28. april og ut denne uka.

Vi håper kommunene i regionen får kontroll med smittesituasjonen slik at vi kan ha ordinær undervisning med gult tiltaksnivå som vanlig fra mandag 3. mai.

Alle elever må huske å ta med hjem nødvendig utstyr før dere drar fra skolen i dag!

For å ikke legge for stort trykk på kollektivtrafikk, sendes elevene hjem i puljer i dag, tirsdag 27. april. Vi anbefaler at elever i så stor grad som mulig unngår å ta kollektiv. Elever som må ta kollektiv for å komme seg hjem, anbefales å bruke munnbind. Om du ikke har eget munnbind, får du et slik utdelt fra kontaktlærer/ avdelingsleder.

Det er svært viktig at elever og ansatte følger smittevernreglene og er bevisst på hvem dere har omgang med i dagene som kommer. Anbefalingen er at dere er minst mulig samme med andre enn egen familie.

Vi viser ellers til pressemelding fra Molde kommune

Snarveier