Hospitering på idrettsfag i uke 46

I forrige uke tok vi i mot ca. 175 elever fra ungdomsskolene i nærområdet. Innholdet hadde fokus på programfagene som tilbys på idrettsfag.

Den første timen fikk de informasjon om hva idrettsfag er, hvilke fag som tilbys, de fikk se filmer fra hverdagen på idrettsfag, samt fra treningsleir i Spania.

Etter en kort omvisning på skolen, gikk turen opp i Fuglsethallen til ulike aktiviteter. Første økt bestod av innebandy, basketball og fotball. Alle fikk så utdelt lunsj i kantina på skolen. Etter lunsj fikk de prøve kampsport, litt dans og en basisløype. Noen av øktene ble ledet av vg3-elever som hadde faget treningsledelse i praksis.

Vi håper og tror at elevene hadde det kjekt, og at de nå vet litt mer om utdanningsprogrammet idrettsfag.