Hospitering ved idrettsfag

Vi har mange elever fra 10. klasse ved ungdomsskolene i regionen som besøker oss i uke 46 og 47. Her finner du noen bilder fra hospiteringa ved idrettsfag.

Mandag 11. november hadde idrettsfag besøk av ca. 45 elever fra ulike ungdomsskoler. Dagen startet med informasjon om utdanningsprogrammet, så fikk de prøve seg i ulike idretter som innebandy, basketball, dans, kickboksing og kanonball. I løpet av uka vil ca. 220 elever ha vært på besøk på idrettsfag, for å finne ut mer om hvordan det er å være elev hos oss.

Idrettsfag hadde besøk av ca. 45 elever

OverskriftOverskriftOverskrift