Informasjonsmøte for foresatte til elever på idrettsfag

Velkommen til informasjonsmøte for foresatte til elever i 2ID1 og 2ID2 mandag den 29. november kl. 18.00- ca. 20.30.

Møtet blir holdt i skolens auditorium. Du parkerer på nordsida av skolen, innkjøring ved Coop Prix. Bruk hovedinngangen mot sør, auditoriet ligger til høyre når du kommer inn. Det er viktig at foresatte sitter på annethvert sete i rommet, og at dere bruker håndsprit som står ved inngangen.

Saker:

• Midlertidige fraværsregler ut skoleåret
  • Treningsleir på vg3?
  • Prosjekt «Tankekraft»- hvordan få ungdommen til å bli mer robust? – Elevene trener tankene for å bedre mestre daglige belastninger. Filmen «UNGDOM- Hjerne i utvikling», som er en del av «tankekraft», vises på møtet. Den handler om hva som skjer med hjernen til tenåringer i løpet av puberteten. Vi legger inne en kaffepause midt i møtet
  • Hverdagen på idrettsfag, friluftlivsturer m.m. – Vi avslutter møtet klassevis i elevenes klasserom på G-blokka

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.