Mange tok turen innom "Åpen skole" torsdag

Torsdag 10. februar åpnet vi dørene for alle 10. klassinger, foreldre og andre som ønsket å bli bedre kjent med tilbudene ved skolen.

Mange gjester kom innom og de ble møtt av elever som guidet rundt på skolen. De som kom fikk besøke ulike deler av skolen, møte elever og lærere, treffe representanter for bedriftene vi utdanner fagarbeidere til og snakke med avdelingsledere og rådgivere.

Målet var at både foreldre og 10. klassinger skal få oppleve skolen på nært hold, og få god informasjon om fagretninger og utdanningsprogram.

Åpen dag ble i år arrangert samtidig ved Molde videregående skole og Romsdal videregående skole.

Takk til alle som stakk innom - vi håper å se mange av 10.klassingene tilbake som våre elever til høsten!