Romsdal vgs holder stengt i morgen, fredag 20. november

Kommuneoverlegen i Molde har i kveld bestemt at Romsdal vgs skal holde stengt i morgen fredag 20. november. Vedtaket om stenging er et midlertidig grep for å få oversikt over smittesituasjonen ved skolen. Kun elevene ved Alternativ opplæring skal møte på skolen fredag. Planlagt privatisteksamen er utsatt.

Se pressemelding fra Molde kommune her

Fem klasser er nå satt i karantene ved skolen, og elever og ansatte som er vurdert som nærstående skal testes for Covid-19 i morgen. Elever og ansatte (nærstående) som skal til testing vil bli kontaktet av skolen nå i kveld.

Kun elevene ved alternativ opplæring (AO) skal møte på skolen fredag 20. november. For resterende elever håper vi å være i gang med vanlig skole fra mandag 23. november, men dette vil bli vurdert fortløpende gjennom helga av kommuneoverlegen i Molde. Om hele eller deler av skolen må holde stengt ut over neste uke, vil vi iverksette digital hjemmeundervisning.

Klasser som er satt i karantene vil få digital undervisning i neste uke.

Mer informasjon legges fortløpende på skolens nettside.

-rektor-

Snarveier