Stiftelsen "Join us" på besøk hos idrettsfag

I dag har VG2 og VG3 på idrettsfag hatt besøk av stiftelsen Join Us. Join Us fortalte elevene om det viktige arbeidet de gjør knyttet til idrett og inkludering.

Det var veldig spennende og interessant å høre om hvordan de jobber, og ikke minst fikk vi en viktig påminnelse om at idrett og aktivitet handler om så mye mer enn bare å bli best.

Og som en bonus fikk vi vi høre hva Knut Olav Rindarøy følte da han scoret i cupfinalen mot Rosenborg i 2013. 🙂

Tusen takk for besøket, Join Us!

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.