To lag fra Romsdal vgs deltok i mesterskap for videregående skoler

Mandag den 29.11 dro  Romsdal vgs. med to volleyballag til Ulsteinvik for å delta i  "MEISTERSKAP FOR VIDAREGÅANDE SKULAR"  i Møre og Romsdal 2021.

Stian Drogseth var ansvarlig lærer, lagleder og sjåfør, og elevene som var med ble plukket ut på bakgrunn av ferdighetene de viste på treningene som ble gjennomført uka før.

Skolen stilte med et jentelag og et guttelag, og begge lagene spilte fire kamper.  Det ble en flott dag for elevene, og ikke minst for de av oss som fikk være med og dele disse opplevelsene.

Begge lag åpnet med to tap, men avsluttet med to seire. Lagene bestod av elever fra idrettsfag og salg, service og reiseliv.

Foto: Stian Drogseth

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.